Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Iulie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - June - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Soarele, Venus şi Mercur vor petrece o parte din lună în casă a noua, amplificând dorinţa de a învăţa, de a evolua ori de a vă extinde orizontul. Toate se află în Racul orientat spre cămin, aşa că este favorizată urmarea unui curs sau cercetarea posibilităţilor de a pleca în vacanţă, mai ales dacă puteţi face asta cu un copil sau cu o pisică în poală.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Aflată în nestatornică şi voioasa zodie a Gemenilor, Venus pune accentul pe intimitate, dar numai până pe 18 iulie. În această perioadă veţi încerca o multitudine de delicii omeneşti. Misiunea dumneavoastră este să vă faceţi cunoscute preferinţele până pe 13 iulie.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes: Casa a opta, a resurselor comune, o va găzdui pe Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, până pe 18 iulie. Dacă sunteţi isteţ, profitaţi de această energie fermecătoare şi inteligentă. Pe 13 sau 14 iulie e posibil să vă dezvăluie o manevră puţin cunoscută care vă ajută la îndeplinirea misiunii financiare.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Pe 19 iulie, Soarele şi Marte („planeta roşie”) vor forma o cuadratură, un aspect incandescent care poate fi considerat iritant. Când aceste planete au o astfel de dispoziţie, sunt posibile situaţii explozive. Fiind prizonierele unei relaţii de tipul bombă cu ceas, nu aveţi cum să evitaţi focurile de artificii. Nu vă lăsaţi atât de năucit încât să pierdeţi controlul asupra situaţiilor domestice.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 6, 7, 13, 14, 18, 23, 25
Zile nefavorabile: 4,5,8,19, 22,24,27,28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI