Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iulie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Iulie Plină de pe 1 iulie va lumina casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor, îndemnându-vă să vă ocupaţi cu atenţie în cele mai mici detalii de o situaţie pe care v-aţi străduiţi s-o evitaţi în ultimele luni. Dacă până acum nu aţi reuşit, acum e momentul să deveniţi practic şi realist. Dacă nu puteţi rezolva problema de unul singur, chemaţi în ajutor un profesionist.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 13 iulie, aveţi ocazia perfectă de a sta de vorbă pe îndelete cu persoana iubită. Gânditorul şi vorbăreţul Mercur va forma un trigon favorabil cu sentimentalul Neptun. Pentru că ambele planete se află în semne de apă, nu va fi greu să atingeţi miezul problemei. E bine să aveţi la îndemână şerveţele igienice – pentru două persoane.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: între momentul prezent şi 17 septembrie ar trebui să rezolvaţi problemele financiare care v-au produs necazuri. Ar fi bine să folosiţi acest răgaz oferit de conjunctura astrală pentru a pune lucrurile la punct. După aceea, seriosul Saturn se întoarce în Săgetător şi, în următorii doi ani şi jumătate, va trebui să daţi socoteală pentru fiecare bănuţ cheltuit.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 15 iulie, câteva planete se vor reuni în emotiva zodie a Racului, pentru nativii din Scorpion casa a noua, a relaţiilor la distanţă. Probabil că sunteţi plictisit şi deloc mulţumit de situaţia curentă, dar, pentru că impulsivul Marte se află la datorie, apare şi soluţia rapidă. Marte nu-şi pierde vremea când vine vorba de schimbări.

Horoscop Lunar Scorpion Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,8,13,17,21,22

Zile nefavorabile:14, 15, 16, 18, 19, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI