Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iunie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Iunie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 18 iunie, iubitoarea Venus şi expansivul Jupiter vor forma un sextil favorabil, legând casa a şaptea, a relaţiilor, de casă a noua, a oamenilor şi locurilor îndepărtate. Energiile create de aceste planete atunci când conlucrează sunt benefice, aşa că, dacă vă e dor de cineva, daţi un telefon.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Atunci când vine vorba de parteneriate, indiferent în ce categorie intră, au o mai mare şansă să dureze dacă sunt intense din punct de vedere emoţional. Luna aceasta, când Venus din Taur îl va contacta pe spiritualul Neptun pe 4 iunie şi pe eroticul Pluton pe 8 – ei bine, se poate vedea cum dorinţa trezită la prima vedere se poate transforma în găsirea sufletului pereche.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Data de 8 iunie reprezintă cel mai bun moment de a cumpăra, investi ori de a solicita un împrumut. Toate problemele băneşti se vor rezolva atât de uşor, încât veţi intra la idei. Liniştiţi-vă. Nu vă mai gândiţi la drobul de sare. Din când în când, Universul împarte daruri, iar dumneavoastră aţi fost cu minte. Asta-i tot.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Zilele de 7,14 şi 25 iunie pot fi destul de schimbătoare. Deşi vreţi să evitaţi confruntările, e posibil să fiţi amestecat din neatenţie în drama altcuiva. Dacă se întâmplă aşa ceva, păstraţi-vă calmul – mai ales că nimeni nu va putea rezolva problema. Din fericire, străluciţi în situaţii care vă ridică nivelul de adrenalină din sânge.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4,6,8,9,18,28,29
Zile nefavorabile: 7,11,12,14,19,25,26
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Iunie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI