Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / MAI 2014

Horoscop Lunar Scorpion MAI 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele şi Mercur din casa a şaptea, a parteneriatelor, vă vor menţine în cursă. Chiar dacă apar probleme, veţi şti exact la cine să vă duceţi, pe cine să întrebaţi şi la ce să vă aşteptaţi. Lucrurile se precipită pe 11 mai, atunci când simţul dumneavoastră financiar va fi extrem de ascuţit.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Discuţiile cu partenerul vor fi extrem de lejere până pe 7 mai graţie eforturilor vorbăreţului Mercur, care se va afla în casă a şaptea. Nu, probabil că nu veţi putea rezolva chiar totul, însă cam pe 18 mai veţi fi convins că aţi făcut-o – iar sentimentul este de-a dreptul minunat.

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Dacă aţi pus de curând mâna pe nişte bani, misiunea dumneavoastră în cursul lunii mai este de a-i păstra – oricum, cât mai mulţi posibil. Pe 17 şi 18 mai situaţia devine dificilă. Venus şi Jupiter, energiile celeste care produc starea de bine, vor forma o cuadratură irezistibilă, iar excesul apare firesc. Luaţi cu dumneavoastră un prieten născut în Capricorn pentru sfaturi şi asistenţă.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 2 mai, Mercur se va opune lui Saturn. Acesta aflându-se în zodia dumneavoastră, e posibil să apară o dispută legată de un aranjament financiar. Dacă nu puteţi rezolva problema pe loc, pe 10 mai conflictul iese din nou la suprafaţă. Faceţi-vă un bine. Cât puteţi de repede, adunaţi toate documentele şi discutaţi cu o terţă parte neutră.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,5,6,9,12,15,23,24
Zile nefavorabile: 1, 2,10,11,16,17,18,28
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI