Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Mai 2016

Postat de Urania Horoscop On 11 - May - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Mai 2016

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2016

Horoscop Lunar Scorpion Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Adevăratul eveniment important al acestei luni este cuadratura dintre Júpiter şi Saturn de pe 26 mai, care poate fi puţin cam problematică pentru dumneavoastră în domeniul finanţelor personale. Dacă încă nu aţi întocmit un buget, probabil că a venit momentul s-o faceţi. Nu consideraţi că este un lucru rău. Puneţi deoparte bani albi pentru zile negre.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Soarele, Mercur şi Venus vor trece pe rând prin casa a şaptea, a relaţiilor, adică prin senzuala zodie a Taurului. Acesta este singurul semn zodiacal – în afară de al dumneavoastră, desigur – care se bucură de reputaţia de a fi priceput în cele mai delicate domenii ale vieţii. Dacă aveţi o legătură, n-o să ieşiţi prea mult în oraş.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur va retrograda prin Taur până pe 22 mai, iar pentru că această zodie este renumită pentru faptul că atrage banii ca un magnet, nu este cea mai bună perioadă să faceţi un împrumut sau să obţineţi o ipotecă. Dacă trebuie să vă ocupaţi de aceste probleme, aşteptaţi până pe 30 mai, când Mercur şi puternicul Pluton vor forma un trigon favorabil.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pătimaşul Marte, aflat în mişcare retrogradă, va reveni în zodia Scorpionului pe 27 mai. Pentru că se va afla în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, probabil că în ziua aceea vă veţi simţi neliniştiţi. Marte este rezervorul de energie, aşa că nu fiţi surprinşi dacă veţi obosi ceva mai repede ca de obicei.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1, 2, 7, 9, 19, 30
Zile nefavorabile : 4, 5, 22, 26, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Mai 2016

Citeste si pentru alta zodie:
BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI