Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Mai 2017

Postat de Urania Horoscop On 10 - May - 2017

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Mai 2017Horoscop Lunar Scorpion Mai 2017

Horoscop Lunar Scorpion Mai Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Luna Plină de pe 10 mai va lumina din nou Scorpionul, casa întâi, a personalităţii, amplificând calităţile pe care noi vi le admirăm: sexualitatea neînfrânată şi trufaşă, de exemplu, dar şi perceptivitatea care vă conferă titlul de detectivi înnăscuţi. Dacă un prieten drag vă prezintă unei persoane, iar instinctul dumneavoastră tresare, măcar o dată, nu vă faceţi griji că ofensaţi pe cineva. începeţi săpăturile.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2017-Relatii&Dragoste-2017

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Cu Mercur şi cu Venus în mişcare directă prin impulsiva zodie a Berbecului – după ce ambele planete au fost retrograde, o situaţie foarte frustrantă pentru orice corp ceresc din Berbec -, sunteţi gata să mai acordaţi o a doua şansă. Cui? Berbecul este destul de nerăbdător. Cele două planete se vor afla în casa a şasea, a muncii, care include şi relaţiile cu colegii de serviciu. Suficient?

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2017-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Impulsul de a schimba domeniul de activitate sau măcar postul ocupat în prezent nu a dispărut, nu-i aşa? Dacă aţi rămas pe loc, aşteptând o ofertă mai bună, un trigon favorabil de pe 19 mai dintre Saturn şi Uranus v-ar putea pune în situaţia la care aţi visat până acum. Totuşi, gata cu aşteptarea şi cu visurile. Revizuiţi-vă CV-ul şi stabiliţi un interviu.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2017-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Categoricul Marte parcurge furtunos vorbăreaţa zodie a Gemenilor, casa a opta, a resurselor comune, aşa că s-ar putea să aveţi nevoie de cel puţin o discuţie cu cei dragi despre reunirea bunurilor sau despre împărţirea lor. Oricum, discuţiile vor fi aprinse şi năbădăioase ori pline de confruntări. Puneţi-vă centura de siguranţă.

Horoscop Lunar Scorpion Mai 2017 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,7, 11,23, 24,31
Zile nefavorabile: 3, 5, 9, 10, 16, 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI