Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Martie 2014

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2014

Horoscop Lunar Scorpion antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Două Luni Noi vă vor oferi şansa de a o lua de la început în două domenii diferite – însă rezultatele ar putea fi aceleaşi. Pe 1 martie, această lunaţie se va petrece în Peşti, casa a cincea, a iubirilor şi a recreerii. Dacă aţi întârziat cam mult prin baruri împreună cu gaşca, e timpul să faceţi o schimbare. Pe 30 martie, Lună Nouă din irascibilul Berbec va avea loc în casă a şasea, a sănătăţii, îndemnându-vă să renunţaţi la numite obiceiuri care se dovedesc oarecum nocive.

Horoscop Lunar Scorpion relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Seriosul Saturn aflându-se la datorie în ultimii doi ani în casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior, probabil că nu aţi avut prea mult timp la dispoziţie pentru poveşti de dragoste de modă veche. Pe 1 şi 13 martie, Soarele din casa a cincea va găsi o cale de a vă reda încrederea şi energia necesare. Misiunea dumneavoastră este să notaţi zilnic în agendă un timp dedicat distracţiilor – şi să vă duceţi măcar o dată!

Horoscop Lunar Scorpion banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Pe 5 martie, Venus va pătrunde în Vărsător, casa a patra, a căminului. Dacă v-aţi gândit în ultimul timp să vă mutaţi, e momentul acum să faceţi prima mişcare. Pe 18 martie devine disponibil un loc pe care vi-l puteţi permite. Pe 29 martie, va trebui să decideţi între ceea ce vreţi şi ceea ce puteţi realiza.

Horoscop Lunar Scorpion turbulente planetare

Horoscop Lunar Scorpion Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 29 martie, Venus, zeiţa iubirii, va forma un trigon favorabil cu vechiul ei partener, Marte, zeul războiului. Pentru mulţi, dragostea şi războiul sunt două concepte ce nu pot fi asociate cu uşurinţă, însă dumneavoastră puteţi înţelege importanţa faptului de a avea alături un soldat experimentat. Cineva care vă împărtăşeşte sentimentele apare în scurt timp. Dacă simţiţi nevoia să vă certaţi mai înainte de a capitula, admiţând că sunteţi interesat, e-n ordine.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,13,17,21,22,27,28
Zile nefavorabile: 10,11,19,20,29,30,31
Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI