Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Martie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Eclipsa solară totală de pe 20 martie va depune un germen în casă a cincea, care va fi destul de aglomerată Martie aceasta. Ea are de-a face cu idilele şi cu partenerii de distracţie. Dacă aţi flirtat cu cineva, dar încă n-aţi mers la o întâlnire, o veţi face în curând. Indiferent din partea cui vine iniţiativa, întâlnirea va fi romantică.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 17 martie, soarta vă surâde deoarece iubitoarea Venus pătrunde în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale. Ea se va afla în Taur şi va fi pregătită să aducă mai multe săptămâni de experienţe senzuale şi de întâlniri „întâmplătoare” plăcute. Dacă sunteţi singur, pregătiţi-vă şi veţi avea de unde alege.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Jupiter, anticul rege al zeilor, va mai sta câteva luni în dramaticul Leu, casa a zecea, a carierei. Ar trebui să profitaţi de generozitatea lui mai ales în jurul datei de 3 martie, când acesta se va pune de acord cu imprevizibilul Uranus şi vă va oferi posibilitatea de a schimba locul de muncă şi de a obţine ceea ce vă doriţi cu adevărat.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Atenţie pe 11 martie, când intensul Pluton, planeta guvernatoare, îşi va uni forţele cu impulsivul Marte şi cu imprevizibilul Uranus. Ultimul lucru din lume despre care aţi fi crezut că e posibil se va afla pe agenda astrologică. Conduceţi prudent maşina, evitaţi certurile şi îndreptaţi-vă substanţiala energie în direcţii pozitive.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:12, 18, 22, 23, 30

Zile nefavorabile:2,4,10,11,16,27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI