Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Martie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Cu siguranţă că veţi avea parte de o descărcare de adrenalină în jurul datei de 14 martie. Se pare că în ziua aceea vorbăreţul Mercur şi iubitoarea Venus se vor certa cu incandescentul Marte şi cu seriosul Saturn – sincer vorbind, probabil că nu vor exista învingători în urma acestei bătălii. Reţineţi acest lucru în cazul în care cineva încearcă să vă atragă într-o dispută inutilă. întoarceţi spatele şi plecaţi.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Probabil că v-aţi obişnuit să întâlniţi mereu hoinari şi proscrişi – şi nu mă refer aici numai la oameni, ci şi la animale. Neptun se află la datorie în casă a cincea, îndemnându-vă să adăpostiţi hoinarii şi să ţineţi partea celor defavorizaţi de soartă. E minunat, şi vă apreciem eforturile, dar încercaţi să nu lăsaţi pe nimeni să profite luna aceasta de pe urma dumneavoastră.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Seriosul Saturn a părăsit în sfârşit Scorpionul, iar asta înseamnă că nu va mai poposi în zodia dumneavoastră în următorii douăzeci şi opt de ani. Frumos, nu? Acum este stabilit în casă a doua, a problemelor băneşti, şi aşa cumpătat cum e… ei bine, e momentul, fără îndoială, să mai strângeţi puţin cureaua.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Luna aceasta vor avea loc două eclipse. Prima, pe 9 martie, va marca noi începuturi în casă a cincea, a iubiţilor, a tovarăşilor de distracţii şi a copiilor. Dacă v-aţi străduit să aveţi un copil, pregătiţi-vă pentru o veste bună. Pe 23 martie, eclipsa lunară se va petrece în Balanţa orientată spre parteneriate, în casă a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii.

Horoscop Lunar Scorpion Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 6,10, 11, 12, 15, 16
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 14, 20, 23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI