Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Ca de obicei, doriţi să vă petreceţi timpul liber lângă o apă. Veţi avea o mulţime de ocazii s-o faceţi începând chiar cu data de 1 noiembrie, când Soarele va forma un trigon favorabil cu Neptun, aflat în casă a cincea, a distracţiilor şi a recreerii. Faceţi-vă timp pe 19 noiembrie, când Neptun se va opri pentru a reveni la mişcarea directă, iar intuiţia dumneavoastră va atinge cote înalte.

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Să ne întoarcem la data de 19 noiembrie şi la oprirea lui Neptun… Să mai luăm aminte că Venus va forma un sextil cu Neptun înainte ca acesta să revină la mişcarea directă. Zeul experienţelor mistice se află în romantica zodie a Peştilor. Deoarece Venus se află în practicul şi realistul Capricorn, nu trebuie să vă îngrijoraţi că veţi avea steluţe în priviri şi că vă veţi îndrăgosti de persoană nepotrivită.

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Luna şi Venus se vor întâlni pe 3 noiembrie în casă a doua, a banilor şi a posesiunilor, iar când cele două planete îşi unesc forţele, abundă trataţiile, darurile şi bunătăţile – mai ales pentru că amândouă se află în Săgetător, o zodie care tinde să amplifice latura extravagantă. Dacă simţiţi impulsul de a vă răsfăţa, încercaţi să vă limitaţi la o singură categorie.

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Expansivul Jupiter va forma o cuadratură cu intensul Pluton pe 24 noiembrie. Deoarece Pluton este planeta guvernatoare a Scorpionului, veţi resimţi din plin efectul acestui tranzit. Pe de o parte, această echipă vă poate inspira să vă petreceţi o bună parte din timp alături de o persoană încântătoare. Pe de altă parte, e posibil să descoperiţi că o persoană la care ţineţi are probleme relaţionale şi trebuie să staţi de vorbă.

Horoscop Lunar Scorpion Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 1,2,7, 18, 19, 20
Zile nefavorabile : 24, 25, 29, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI