Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: Momentul acesta din an este prielnic Scorpionilor. Din fericire, Pluton, planeta guvernatoare, vă ajută să vă întâlniţi cu cei cărora le plac lucrurile înspăimântătoare sau interzise, mai ales în jurul datelor de 11, 15 şi 23. Dacă nu aţi fost invitat la un bal mascat, de ce să nu organizaţi unul acasă?

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Dacă sunteţi pregătit să vă luaţi rămas-bun, alegeţi data de 10 octombrie. Venus, zeiţa relaţiilor, va forma o cuadratură cu Saturn, care gândeşte în termeni practici şi raţionali, îndemnându-vă să scăpaţi de orice fel de legături care nu fac bine nimănui. Fiţi cât mai blând cu putinţă, mai ales dacă ştiţi că persoanele vizate nu-şi dau seama ce le aşteaptă.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Cumpătatul Saturn se află acum în casă a doua, a finanţelor personale, cerându-vă să mai strângeţi cureaua şi să nu cheltuiţi banii câştigaţi cu greu pentru diferite lucruri sau persoane, cu excepţia cazului în care sunteţi nevoit s-o faceţi. Fie că sunteţi pregătit, fie că nu, acum e momentul adevărului. Hotărâţi ce merită să faceţi şi ce nu.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: După trei săptămâni lungi, pe 9 octombrie Mercur reintră în mişcare directă în casă a douăsprezecea, a secretelor şi a intimităţii. Şoaptele pe care le-aţi auzit, indiferent dacă se refereau la dumneavoastră sau nu, se vor întrerupe brusc şi vă veţi da seama că aţi avut dreptate să nu le alimentaţi cu propria energie, transformându-le în bârfe.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:7, 8,13, 14,15, 23, 30, 31
Zile nefavorabile:6,9,10, 16,21,22Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI