Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Scorpion – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
De o vreme, sunteţi interesaţi destul de mult de latura mistică a vieţii. Acest lucru se datorează prezenţei lui Neptun în Peşti, o zodie de apă intuitivă, la fel cu a dumneavoastră. Dacă încă n-aţi găsit grupul potrivit, participaţi la cât mai multe reuniuni între 8 şi 11 octombrie, atunci când Marte, aflat în practicul Capricorn, va forma o echipă cu Neptun pentru a vă îndrepta în direcţia spiritelor înrudite care vă împărtăşesc convingerile.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Pe 1 octombrie, vorbăreţul Mercur va forma un aspect frumos cu iubitoarea Venus din zodia dumneavoastră, aflată în casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării. Acesta este un motiv suficient pentru a capta atenţia unei persoane încântătoare, dar să mai adăugăm şi faptul că Venus va forma şi un trigon cu romanticul Neptun, care se află în casă a cincea, a idilelor.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 4 şi pe 14 octombrie, conversaţiile despre bani se vor derula cu uşurinţă. Dacă doriţi să discutaţi o anumită problemă cu partenerul, faceţi-o în una dintre aceste zile. În cel mai rău caz, veţi înlătura o îndoială cu privire la ceea ce aşteptaţi de la el. În cel mai bun caz, e posibil să descoperiţi că nu are nicio idee despre existenţa problemei şi că vrea să dea o mână de ajutor.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 23 octombrie, visătorul Neptun formează o inconjuncţie cu Jupiter, care nu ratează niciodată ocazia de a amplifica energia planetelor cu care intră în legătură. în cazul de faţă, e posibil să aveţi chef de călătorii, în special la mare sau pe malul unui lac. Dacă nu vă puteţi lua liber de la serviciu, faceţi rost de o înregistrare a zgomotului produs de valuri. Vă linişteşte sufletul. Pe cuvânt.

Horoscop Lunar Scorpion Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 4,14, 17, 24, 27
Zile nefavorabile : 2, 12, 15, 25, 28
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI