Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-1 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-1 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Scorpion – Septembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 2 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Scorpion / Septembrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2015

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Pe 5 septembrie, Pluton, planeta guvernatoare, va forma un trigon cooperant cu Soarele. Veţi putea să vă faceţi cunoscute opiniile chiar şi în faţa unei adunări largi. Vocea dumneavoastră va fi auzită şi, în plus, veţi face mult bine cauzei care vă este atât de scumpă.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în jurul datei de 16 septembrie mintea vă zboară la o persoană dragă care locuieşte departe, şi brusc, toate aceste amintiri plăcute devin mult mai palpabile decât cele care vă leagă acum de altcineva. Există într-adevăr o memorie selectivă. înainte de a opta pentru o întoarcere la relaţia mai veche, asiguraţi-vă că nu vedeţi trecutul prin nişte lentile de culoare roz.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Pe 17 septembrie, seriosul şi disciplinatul Saturn va traversa o graniţă astrologică, pregătit să străbată în următorii doi ani şi jumătate casa a doua, a banilor. Acestei planete îi plac pregătirile, aşa că ar fi bine să vă puneţi în ordine toate declaraţiile financiare, de la verificarea cârdurilor de credit la declaraţia de venit, dacă sunteţi liber-profesionist.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: O eclipsă solară va avea loc pe 13 septembrie în meticuloasa Fecioară, casa a unsprezecea, a prietenilor. O persoană la care v-aţi gândit întotdeauna într-un mod platonic ar putea dori să schimbe situaţia, preluând rolul de partener romantic. Dacă sunteţi sigur că puteţi rămâne prieteni în cazul în care relaţia nu funcţionează, nu staţi pe gânduri.

Horoscop Lunar Scorpion Septembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 6, 8, 14, 22

Zile nefavorabile:9, 10, 16, 24, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI