Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Aprilie 2014

Postat de Urania Horoscop On 28 - March - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2014

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: în ultimul timp, casa a douăsprezecea, a intimităţii, a fost destul de activă. Sunteţi cu siguranţă o persoană care înţelege conceptul de sanctuar, aşa că există şansa să nu fiţi în formă. Până la sfârşitul lunii, vinovaţii astrologiei vor ieşi din acest domeniu şi veţi putea să vă retrageţi într-o necesară solitudine.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Eclipsa lunară de pe 15 aprilie din Balanţă ne va aduce tuturor în atenţie relaţiile, însă împreună cu opoziţia solicitantă dintre vorbăreţul Mercur şi incandescentul Marte din ziua următoare, devine inevitabilă o dispută la serviciu legată de responsabilităţile dumneavoastră. Partea bună este că acest aspect trebuia oricum să iasă la suprafaţă, iar dacă ştiţi să-i faceţi faţă, sarcina se va uşura.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Vor exista din belşug ocazii de a lua contact cu persoane care şi-au croit un drum în domeniul dumneavoastră de activitate. Prin urmare, nu refuzaţi invitaţiile de a participa la evenimente de grup, mai ales dacă gazdele vă împărtăşesc ideile. Veţi găsi sprijin şi sfaturi din partea unor surse înţelegătoare – şi poate că se va naşte şi o relaţie romantică.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Eclipsa solară de pe 29 aprilie va avea loc în zodia dumneavoastră natală, adică în casa întâi, a personalităţii şi a aspectului exterior. Existând şi un trigon benefic între comunicativul Mercur şi eroticul Pluton, aceasta poate fi o perioadă productivă. Dacă sunteţi interesat de o anumită persoană, probabil că veţi dori să arătaţi şi să vă simţiţi cât mai bine.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,5,10,11,17,18,19, 25
Zile nefavorabile: 1,7,8,14,16,21,22,23

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI