Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Aprilie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - April - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Aprilie 2015

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2015

Horoscop Lunar Taur Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Eclipsele lunare acţionează adesea precum Uranus însuşi, aşa că fiţi pregătit pentru situaţii critice, în cazul de faţă, pe 4 aprilie emotiva Lună din Balanţa orientată spre parteneriate, casa a şasea, a relaţiilor cu colegii de serviciu, se va afla în centrul atenţiei, deci fiţi pregătit. O izbucnire pasională este pe cale de a deveni publică.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 11 aprilie, iubitoarea Venus, seducătoarea planetă guvernatoare, se va afla în propria dumneavoastră zodie. Asta înseamnă într-adevăr că veţi capta întreaga atenţie a celorlalţi şi că alegerea vă aparţine. însă dacă aveţi o relaţie, purtaţi-vă frumos! De ce să riscaţi totul pentru un flirt?

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani si succes: Sunteţi de-a dreptul magnetic, iar tendinţa este de a atrage dragoste şi bani. Venus aflându-se până pe 11 aprilie în zodia natală, puteţi avea tot ce vreţi. E stabilit deja. Fiţi însă atent la ce anume vă doriţi. Cariera după care jinduiţi e pe drum, dar e însoţită de anumite condiţii.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Anumite dispute legate de bani pot apărea în jurul datelor de 20 sau 22 aprilie. Dacă v-aţi certat cu persoana iubită din cauza unei chestiuni financiare, cel mai bine ar fi să păstraţi distanţa în această perioadă. Pe de altă parte, dacă doriţi să limpeziţi atmosfera şi nu vă deranjează câteva focuri de artificii, mai gândiţi-vă.

Horoscop Lunar Taur Aprilie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 3, 6, 12,21,22

Zile nefavorabile:4, 5, 7, 8, 15, 17, 20

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI