Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Martie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / August 2014

Horoscop Lunar Taur August 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Lună Nouă din iulie a avut loc în casă a patra, a căminului, familiei şi a problemelor domestice, aşa că o mare parte a timpului şi energiei s-a consumat pentru a menţine lucrurile pe linia de plutire. Luna aceasta veţi primi ajutor pentru a realiza această misiune pe 8 şi 18, când problemele aparent grave vor putea fi rezolvate fără multă bătaie de cap.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Jupiter, Mercur şi Venus i se vor alătura în casă a patra Soarelui, îndemnându-vă să vă folosiţi de energia lor leonină pentru a străluci. Asta poate însemna că e timpul să preluaţi un rol conducător în viaţa unui copil sau pur şi simplu veţi avea chef să vă distraţi acasă. Oricum ar fi, planetele din Leu vor insista să vă simţiţi bine.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: E vremea să ascultaţi un membru al familiei care v-a tot bătut la cap să vă întâlniţi cu cineva care vă poate ajuta în carieră. în primul rând, probabil că are dreptate, dar la asta se adaugă faptul că Universul este dispus să aranjeze anumite întâlniri norocoase. Calul de dar nu se caută la dinţi.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Fie că ne place, fie că nu, cu toţii trebuie să păşim din când în când în lumina reflectoarelor. Acum, această ipostază personală va fi determinată de câteva planete din Leu, casa a patra, a căminului şi a familiei. Nu vă temeţi de aplauze. Cu siguranţă că le meritaţi.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 8,14,16,21,24,25
Zile nefavorabile: 1,2,17,18,26,28,29

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 1.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

1 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI