Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015

Horoscop Lunar Taur Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Decembrie Plină de pe 25 decembrie aduce cu sine o perioadă minunată pentru Tauri. Ea va avea loc în zodia Racului orientată spre familie, aşa că uşa casei dumneavoastră va fi deschisă pentru cei dragi. Va fi o zi plină de multă iubire, îmbrăţişaţi pe toată lumea şi rămâneţi ceva mai mult timp sub vâsc.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus va petrece cea mai mare parte din lună în intensul Scorpion, casa a şaptea, a relaţiilor. Scorpionul este un semn extrem de loial – cu o memorie foarte, foarte bună. Toţi cei care v-au ofensat sau, şi mai rău, o persoană pe care o iubiţi vor trebui să dea socoteală pentru această greşeală. Aveţi milă! E sezonul potrivit!

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Lună Nouă de pe 11 decembrie din sociabilul Săgetător, casa a opta, a problemelor băneşti comune, vă va oferi toată inspiraţia de care aveţi nevoie pentru a face schimbări majore. Dacă nu vă place situaţia financiară actuală, momentul e minunat pentru a pune lucrurile la punct şi a vă asigura că ceilalţi înţeleg că trebuie să-şi asume obligaţiile care le revin.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

Turbulenţe PLANETARE: Pe 25 decembrie, Decembrie Plină va lumina cerul din locul comod pe care-l ocupă în Racul orientat spre familie. Această lunaţie favorizează o vacanţă minunată, plină de îmbrăţişări călduroase şi de priviri tandre. Sună minunat să staţi împreună cu familia şi prietenii în faţa şemineului – dar ştiţi că, până la urmă, vor ajunge cu toţii în bucătărie.

Horoscop Lunar Taur Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 8, 16, 24, 25, 26

Zile nefavorabile:1,3, 4,6,10, 14, 19, 20Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI