Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 2-8 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 2-8 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Februarie 2015

Horoscop Lunar Taur Februarie 2015

Horoscop Lunar Taur Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: între 19 şi 21 februarie, câteva planete se vor îngrămădi în incandescenta zodie a Berbecului, care nu ştie niciodată să aştepte, să ţină pasul sau să stea nemişcat. Spontaneitatea acestui semn este foarte atrăgătoare, iar pentru că acest grup energic de planete se va afla în casă a douăsprezecea, a secretelor, probabil că veţi simţi cum o persoană pe care n-o puteţi avea pe moment vă creşte nivelul adrenalinei. Atenţie!

Horoscop Lunar Taur Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 20 februarie, Venus va parcurge romantica zodie a Peştilor, fiica astrologică a visătorului Neptun. Asta le va pune alături pe zeiţa iubirii şi zeiţa fanteziei şi a romantismului – ambele tranzitând casa a unsprezecea, a prietenilor. Se pare că cineva la care vă gândiţi în mod platonic capătă o imagine cu totul nouă în ochii dumneavoastră, mai ales în jurul datei de 1 februarie.

Horoscop Lunar Taur Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Venus, planeta guvernatoare, controlează atât dragostea, cât şi chestiunile băneşti. După ce intră pe 20 februarie în impetuoasa zodie a Berbecului, casa a douăsprezecea, a secretelor, ea vă va determina să cheltuiţi mai mulţi bani decât aveţi pe ceva cu care nu vă puteţi mândri. Poate un dar pentru o persoană pe care se presupune că nu o cunoaşteţi atât de bine? Prudenţă.

Horoscop Lunar Taur Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Până pe 11 februarie, când Mercur intră din nou în mişcare directă în casă a zecea, a carierei, nu semnaţi nicio hârtie care vă poate obliga în vreun fel din punct de vedere legal sau financiar. Credeţi că dispuneţi de toate informaţiile necesare pentru a lua o decizie, dar dacă nu aşa stau lucrurile?

Horoscop Lunar Taur Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE:2, 7, 8, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:5, 6, 20, 21, 22, 23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI