Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Taur Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Ianuarie Plină de pe 4 ianuarie va lumina zodia ultrasensibilului Rac – casa a treia, a comunicării şi a conversaţiilor. Veţi descoperi astfel că vocea dumneavoastră, oricum liniştitoare, este şi mai reconfortantă. îi consolaţi pe ceilalţi cum puteţi mai bine – calmându-le nervii şi asigurându-i că totul va fi bine.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După 3 ianuarie, veţi avea de-a face cu Venus, zeiţa iubirii, care va îmbrăca straiele rebelei şi capricioasei zodii a Vărsătorului. Venus este într-adevăr planeta dumneavoastră guvernatoare, aşa că veţi face faţă cu siguranţă, dar e mai bine să vă pregătiţi. Veţi avea parte din plin de admiratori noi şi ieşiţi din comun şi mai puţin de obişnuiţii pretendenţi bine îmbrăcaţi şi de succes.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Venus, zeiţa iubirii şi a banilor, îşi va petrece perioada cuprinsă între 3 şi 27 ianuarie în casă a zecea, a carierei şi a figurilor autoritare. Venus este un adevărat magnet pentru bani. Dacă urmăriţi o mărire de salariu sau o primă, acum e momentul să treceţi la acţiune. Informaţi-i pe toţi cei implicaţi cât de tare încercaţi să rezolvaţi problema corect.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Nu sunteţi genul de persoană care face scene, dar pentru că incandescentul Marte îşi petrece cea mai mare parte din lună în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor, probabil că lucrurile vă scapă de sub control. Această planetă irascibilă va da de pereţi uşile acestei case şi va cere să vi se recunoască meritele, chiar dacă asta înseamnă că unii vor fi călcaţi pe bătături.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:4, 5, 12, 22, 23, 27

Zile nefavorabile:1,3, 15, 16, 18, 19, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI