Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Taur Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Pe 12 ianuarie, iubitoarea Venus va forma un trigon favorabil cu imprevizibilul Uranus. Poate apărea o invitaţie la aventură, aşa, din senin. De vreme ce Venus se află în incandescentă şi neobosita zodie a Săgetătorului, există şansa să trăiţi o experienţă pe care n-o veţi uita. Nici să nu vă treacă prin minte s-o refuzaţi.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

ÎNDRĂGOSTIŢI Şl PRIETENI
Pentru că generosul Jupiter se află la datorie în casă a cincea, a idilelor şi a tovarăşilor de distracţie, probabil că petreceţi de minune. Va fi şi mai bine pe 13 şi 14 ianuarie, când Soarele şi Mercur vor contribui şi ele din locurile pe care le ocupă în casă a noua, a relaţiilor la distanţă. Poate că cineva se mută…

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus guvernează problemele băneşti şi se află în casă a opta, în binevoitoarea zodie a Săgetătorului. Această casă se referă la finanţele comune, la împrumuturi şi moşteniri. Dacă aşteptaţi veşti dinspre această zonă, probabil că le veţi primi pe 17 ianuarie, şi ar trebui să fie bune.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Aşteptaţi-vă la lucruri neaşteptate pe 31 ianuarie, când Mercur formează cu Uranus o cuadratură conflictuală, orientată spre acţiune. Anunţuri bruşte şi misive surpriză pot face parte din program, sau cineva drag primeşte veşti senzaţionale. Oricum, o conversaţie foarte privată e în ordine.

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 7,9, 13, 19, 29
Zile nefavorabile: 4, 5, 18, 20, 25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2016

Comments are closed.

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI