Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Taur Ianuarie 2014

Postat de Urania Horoscop On 4 - January - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2014

Horoscop Lunar Taur Ianuarie 2013

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Un grup de planete care se deplasează prin Capricornul preocupat de carieră ce ocupă casa a noua, a relaţiilor cu tărâmuri îndepărtate, v-ar putea pune în legătură cu o persoană dintr-un alt oraş dornică să vă ajute – atâta vreme cât este prin preajmă. Dacă aţi jelit până acum plecarea unei persoane dragi, încetaţi s-o mai faceţi şi daţi-i un telefon.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: O confruntare decisivă dintre Jupiter, aflat în Rac, şi mai multe planete din seriosul Capricorn vă creează senzaţia de ruptură între ceea ce vor cei dragi să faceţi şi planurile dumneavoastră de viitor pentru ei. Decizia vă aparţine, dar de ce să nu vă jucaţi puţin cu opţiunile?

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Lună Nouă din ziua de Anul Nou, care are loc în Capricorn, va pune lucrurile în mişcare mai ales în domeniul carierei. Vigurosul Pluton aflându-se în aceeaşi zodie, e posibil ca izbânda să fie însoţită de plata unui preţ. Poate că va trebui să vă mutaţi sau să vă reluaţi studiile. Pregătiţi-vă să demonstraţi de ce sunteţi în stare – pentru a ieşi victorios.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 16 ianuarie, Luna Plină din Rac îşi va uni forţele cu Venus formând un careu solicitant cu pasionalul Marte şi dând naştere unui sindrom de tipul „Dacă mă iubeşti, atunci…”. Nu cedaţi în faţa celor care încearcă să vă determine să le faceţi pe plac inducându-vă sentimente de vină, gelozie sau chiar mistuindu-vă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 10,11,17,21,23,24
Zile nefavorabile: 1,2,8,9,16,25,26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Ianuarie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI