Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iulie 2015

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015

Horoscop Lunar Taur Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE PLANETARE: : Iulie Plină de pe 31 iulie îşi va uni forţele cu Venus, propria planetă guvernatoare, şi ambele vă vor sprijini într-o carieră cu totul nouă. Dacă aţi cochetat cu ideea, dar încă nu v-aţi hotărât – ei bine, acum ce vă mai reţine? Universul e gata să vă sprijine. Puneţi piatra de temelie Iulie asta, apoi daţi-i bătaie!

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Saturn s-a întors în casa a şaptea, a relaţiilor asumate, şi nu va mai reveni aici în următorii douăzeci şi nouă de ani şi jumătate. Evident că o astfel de perioadă presupune un proces de gândire serios, dar dacă cineva mult mai în vârstă sau mult mai tânăr v-a furat inima, nu mai faceţi socoteli şi concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Mercur poate îndeplini mai multe sarcini în acelaşi timp şi se va afla până pe 8 iulie în casa a doua, a finanţelor. Deja l-aţi pus la treabă şi i-aţi cerut să vă caute câteva oportunităţi de muncă, dar dacă încă n-a răzbit cu prezentările, ţineţi-vă tare. Ajutoarele sunt pe drum.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Iulie Nouă de pe 15 iulie va colabora cu câteva opoziţii tăioase pentru a opune casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării, cu casa a noua, a noilor aventuri şi a experienţelor educaţionale. Dacă trebuie să învăţaţi ceva nou, perioada este cât se poate de potrivită. în viaţa personală, aşteptaţi-vă la un pic de dramă.

Horoscop Lunar Taur Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1,2, 5, 8, 13,21,22,31
Zile nefavorabile:6, 7, 12, 14, 15, 18, 25

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI