Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2015

Horoscop Lunar Taur Iunie 2015

Horoscop Lunar Taur Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Iunie Plină de pe 2 iunie va avea loc în zodia excesivă a Săgetătorului, pentru nativii din Taur casa a opta, a întâlnirilor intime. Sexul se potriveşte perfect descrierii, aşa că s-ar putea să lipsiţi câteva zile de la întrunirile de grup obişnuite. Reţineţi totuşi că există numeroase forme de intimitate. Poate că trebuie să staţi de vorbă cu o persoană care vă venerează.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Venus va petrece cea mai mare parte din lună în casă a patra, a căminului, a familiei şi a chestiunilor domestice. Poate că se întrevede la orizont o oarecare pasiune, dar vestea bună este că serile pe care le planificaţi vor fi aşa cum vă aşteptaţi. Copiii vă vor atrage atenţia în mod deosebit.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Dacă doriţi să câştigaţi nişte bani în plus, încercaţi pe 6 şi pe 10 iunie. Atunci, Venus va lucra alături de alţi aliaţi celeşti pentru a vă pune în legătură cu o persoană care vă admiră suficient statornicia şi determinarea pentru a vă face o ofertă minunată.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Norocosul şi generosul Jupiter va forma pe 22 iunie un minunat şi cooperant trigon cu surprinzătorul Uranus – dacă cineva ar trebui să cumpere atunci un bilet de loterie, acela sunteţi dumneavoastră. Poate că n-o să câştigaţi premiul cel mare, dar e greu de imaginat că n-o să vă alegeţi cu nimic. Totuşi, nu uitaţi – un singur bilet. Nu o mie.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:5, 6, 7, 8, 9, 10, 22, 28

Zile nefavorabile:14, 15, 23, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI