Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2016

Horoscop Lunar Taur Iunie 2016

Horoscop Lunar Taur Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus va pătrunde pe 17 iunie în Racul orientat spre cămin şi familie şi, pentru prima dată după multă vreme, probabil că veţi sta acasă fără să faceţi nimic special. Dacă urmează câteva zile de recuperări sau chiar o vacanţă, e momentul să vă bucuraţi de ele împreună cu familia şi cu prietenii apropiaţi.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O dispută cu partenerul de viaţă este posibilă în jurul datei de
iunie. Pentru că este implicat Marte, aflat în Scorpion, trebuie să trataţi lucrurile cu seriozitate. Fie că intenţionaţi, fie că nu, cuvintele vor avea o încărcătură puternică, iar planetele din Scorpion sunt vestite pentru faptul că stârnesc duşmănie. Fiţi foarte atenţi şi nu vă lăsaţi purtaţi de val. Gândiţi înainte de a vorbi.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Până pe 17 iunie, Venus îşi va petrece timpul în Gemeni, o zodie care poate fi adesea puţin cam împrăştiată. Venus se va afla în casă a doua, a problemelor financiare şi băneşti. Deşi sunteţi de obicei bine organizaţi în acest sector, deocamdată va fi cam greu s-o scoateţi la capăt. Totuşi, relaxaţi-vă.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în jurul datei de 18 iunie e posibil să fiţi cam irascibili, mai ales în prezenţa partenerului. S-ar putea să nu cunoaşteţi motivul acestei stări. E nevoie de puţin efort ca să vă daţi seama, dar nu strică să-l depuneţi. între timp, nu-l sâcâiţi pe partener cu tot felul de detalii care nu au nimic de-a face cu problema reală.

Horoscop Lunar Taur Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 19, 26, 27, 28
Zile nefavorabile 4, 8, 9, 10, 17,18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI