Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / MAI 2014

Horoscop Lunar Taur MAI 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iată un climat astrologie care vă prieşte! Soarele din zodia natală pregăteşte scenă pentru recunoaştere şi alte câteva beneficii. Puternicul Jupiter aflându-se în casă a treia, a comunicării, vă vine uşor să vă faceţi auzit, poate pentru prima dată după o lungă perioadă de timp.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Seriosul Saturn acţionând în ultimii ani în casă a şaptea, a parteneriatelor, nimic n-a fost uşor în acest domeniu. Ei bine, uşurarea e pe drum. Soarele din zodia natală va conspira cu Pluton pe 3 mai şi cu Jupiter pe 6 mai, asigurându-se că se va petrece cel puţin o întâlnire norocoasă.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şl SUCCES: Capriciosul Mercur va intra în Gemeni, zodia sa favorită, pe 7 mai. Asta îl pune într-o excelentă poziţie pentru a face prăpăd în domeniul câştigurilor financiare, fiecare efort devenind o luptă a minţilor. Din fericire, veţi fi pregătit pentru orice provocare, dar asiguraţi-vă că aveţi spatele acoperit de martori pricepuţi.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Dacă, în jurul datei de 14 mai, simţiţi că sunteţi prins într-un foc încrucişat de natură emoţională, să nu credeţi că v-aţi pierdut minţile, ci doar încercaţi să vă adăpostiţi din calea tirului. Conflictul mocneşte de ceva vreme şi, chiar dacă nu multă lume a observat acest lucru, dumneavoastră sunteţi conştient de el. Dacă trebuie să vă luaţi rămas bun măcar temporar , atunci înseamnă că e nevoie să se întâmple acest lucru.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

ZILE FAVORABILE: 8, 9, 12, 15, 23, 24, 28
Zile nefavorabile: 2,3,10,11,14,18

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / MAI 2014


1 Comentriu to “Horoscop lunar Taur – Mai 2014”

  1. marinache mariana says:

    :*

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI