Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Martie 2014

Postat de Urania Horoscop On 20 - February - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2014

Horoscop Lunar Taur Martie 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Pe 5 martie, însăşi Venus, planeta guvernatoare, îşi începe călătoria prin Vărsător, casa a zecea, a carierei. Ea vă va îndemna să fiţi ceva mai îndrăzneţ la serviciu şi mai ales la nivel personal, dar nu vă supuneţi întru totul acestui impuls. Nu uitaţi că, în fiecare dimineaţă, trebuie să-i daţi explicaţii imaginii din oglindă.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 16 martie va lumina axa formată din prieteni şi relaţii romantice. Dacă aţi petrecut un timp mai îndelungat alături de o persoană faţă de care nutriţi gânduri platonice, veţi fi surprins să aflaţi că ea se află pe altă lungime de undă. Surpriză! Dragostea se ascunde adesea acolo unde ne aşteptăm mai puţin.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Luna aceasta veţi avea aliaţi de nădejde în domeniul profesional – probabil însă că se vor manifesta în cele mai ciudate forme, şi veţi fi surprins de locurile în care vă veţi ciocni de ei. Misiunea dumneavoastră este să nu uitaţi că nu e bine să judeci o carte după copertă.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Cu excepţia discuţiilor în contradictoriu din jurul datelor de 11 sau 29 martie, probabil că luna aceasta nu veţi avea ocazia să vă sară muştarul prea des. însă e posibil să vă simţiţi oarecum neliniştit. Oare n-a venit vremea pentru o vacanţă? Chiar şi numai pentru un weekend prelungit, răsfăţaţi-vă şi nu răspundeţi în ruptul capului la telefon!

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,12,13,14,18,21,22, 28
Zile nefavorabile: 9,10,11,16,29,30

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI