Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 20-26 Iulie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 20-26 Iulie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Martie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - March - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2015

Horoscop Lunar Taur Martie 2015

Horoscop Lunar Taur Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Martie aceasta aveţi la dispoziţie energia suplimentară necesară pentru a încheia un proiect extrem de solicitant. Marte şi Jupiter vă vor da o mână de ajutor pe 10, 30 şi 31 martie, Venus şi Marte vă vor spori farmecul şi elocinţa, contracarându-i pe cei care vor să vă pună beţe-n roate.

Horoscop Lunar Taur Martie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Martie Plină de pe 5 martie va avea loc în casă a cincea, a îndrăgostiţilor şi a tovarăşilor de distracţie. Totul se va petrece în Fecioară, un semn de pământ care ştie să-şi aleagă raţional şi practic potenţialii parteneri. Dacă vă încrucişaţi drumurile cu cineva bine îmbrăcat şi foarte încrezător în sine, nu-l lăsaţi să scape fară să-i luaţi numărul de telefon.

Horoscop Lunar Taur Martie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: însăşi Venus, planeta guvernatoare, va pătrunde seducătoare în zodia dumneavoastră natală pe 17 martie, urmată de Marte pe 31 martie. Sunteţi deja faimos pentru capacitatea de a atrage banii ca un magnet, iar pentru că zeiţa atracţiei colaborează cu zeul urmăririi ţelurilor, nu prea vă poate scăpa nimic. Aveţi răbdare până la sfârşitul lunii.

Horoscop Lunar Taur Martie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: O eclipsă solară totală va avea loc pe 20 martie în zodia Peştilor. Soarele şi Martie se vor întâlni în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor, cu câteva ore mai înainte ca Soarele să intre vijelios în categorica zodie a Berbecului. Dacă doriţi să demonstraţi ceva, acum e momentul să puneţi „copita” în prag şi să vă faceţi auzit.

Horoscop Lunar Taur Martie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 3, 6, 9, 17, 23, 30, 31

Zile nefavorabile:4.11.12.16. 26. 27

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 20-26 Iulie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 19.07.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

19 Iulie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI