Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 18-24 Septembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 18-24 Septembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Martie 2016

Postat de Urania Horoscop On 10 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2016

Horoscop Lunar Taur Martie 2016

Horoscop Lunar Taur Martie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
în jurul datei de 15 martie va sosi o invitaţie neaşteptată la o petrecere, şi ar trebui să vă duceţi. Jupiter, amator de distracţii şi impozant, şi isteţul Mercur sunt răspunzători de principalele efecte astrologice. Atunci când aceste două planete îşi vorbesc, plictiseala e exclusă. Extenuarea, nu, dar din motive benefice.

Horoscop Lunar Taur Martie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Principalul eveniment astrologie al acestei luni este trigonul favorabil format pe 16 martie între Jupiter şi Pluton – în cazul dumneavoastră, o veste bună. Ambele planete se vor afla în semne de pământ, faimoase pentru senzualitatea lor – reţineţi, Jupiter încă se mai găseşte în casă a cincea, a idilelor, iar Pluton este şi el extrem de sexy. Bună treabă!

Horoscop Lunar Taur Martie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Dacă v-aţi gândit să depuneţi cerere pentru ocuparea unui post de conducere la actualul loc de muncă, Venus va fi fericită să vă ajute. în prima jumătate a lunii, ea va fi la datorie în casă a zecea, a chestiunilor profesionale şi a relaţiilor cu superiorii, iar legendara ei abilitate de a fermeca pe toată lumea se va manifesta din plin. Programaţi chiar acum o discuţie cu şeful.

Horoscop Lunar Taur Martie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Vorbăreţul Mercur şi iubitoarea Venus se vor întâlni luna aceasta în romantică şi visătoarea zodie a Peştilor. Pentru că ambele planete se vor afla în casă a unsprezecea, a grupurilor şi prietenilor, o întâlnire din jurul datei de 14 martie vă va pune în faţa unei persoane sexy, ceva mai în vârstă sau mai tânără decât dumneavoastră. Dacă se întâmplă aşa, lăsaţi cifrele deoparte.

Horoscop Lunar Taur Martie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 2,6,12,14,15,16
Zile nefavorabile 4, 5, 8, 23, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Martie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 18-24 Septembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 17.09.2021 Luna în Vărsător. Aerisim, chibzuim la problemele noastre şi stăm cuminţi toată ziua - pentru că seara urmează să fíe dedicată... marelui flirt! Sfat culinar: fără grăsimi!

17 septembrie - Roddy McDowall, Anne Bancroft, Ken Kesey, John Ritter, Cassandra „Elvira" Peterson, Mark Brunell, Wade Robson, Fiodor Petrovici Litke

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI