Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Noiembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 31 - October - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

Avantaje planetare: Luna Plină de pe 6 noiembrie va străluci în casa întâi, a personalităţii şi aspectului exterior, îndemnându-vă să vă cercetaţi atent stilul de viaţă şi, mai ales, obiceiurile care vă influenţează starea de sănătate. Dacă nu vă place ce vedeţi, a venit timpul să faceţi anumite planuri. Renunţaţi la fumat, ţineţi regim sau evadaţi dintr-o rutină. Acţiunea poate fi înlesnită de un tovarăş de drum ori măcar de cineva care vă supraveghează zilnic.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 6 noiembrie din Taur va activa şi axa relaţiilor, determinându-vă să faceţi un inventar personal. Gândiţi-vă la cei din viaţa dumneavoastră şi hotărâţi cine trebuie să rămână şi cine ar fi bine să se retragă treptat. Probabil că faceţi asta de o vreme, dar acum e momentul să puneţi în mişcare planurile concepute în tăcere.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Soarele şi Mercur vor pătrunde în Săgetător, casa a opta, a resurselor atrase, pe 22 şi 27 noiembrie. Săgetătorului îi place să ajute, dar nu se poate abţine să nu exagereze, indiferent de acţiune, aşa că e bine să fiţi prudent. Poate că vi se va solicita un împrumut mai mare decât puteţi lesne acorda, dar gândiţi-vă înainte să daţi curs cererii şi nu vă sfiiţi să refuzaţi.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Este timpul pentru o discuţie intimă cu o persoană apropiată. Poate încercaţi pe 9 sau 13 noiembrie, dar, dacă aţi făcut tot posibilul şi nu sunteţi ascultat, declinaţi-vă orice răspundere. Pe 18 noiembrie veţi avea o mulţime de motive să înţelegeţi de ce e mai bine să vă retrageri şi să-i lăsaţi pe ceilalţi cu greşelile lor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,3, 6,10,17,21
Zile nefavorabile: 8,9,12,13,18,25,26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI