Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Noiembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 2 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Noiembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
încântătoarea Venus va pătrunde în pământeana zodie a Capricornului pe 12 noiembrie, tocmai la timp pentru că vacanţa să devină caldă şi difuză. Ea îşi va face drum prin casa a noua, a prietenilor şi relaţiilor din depărtare, deci să nu fiţi surprinşi dacă cineva drag vă telefonează, vă trimite mesaje sau chiar vă bate la uşă în jurul datelor de 24 sau 25 noiembrie.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va întâlni cu visătorul Neptun pe 19 noiembrie pentru o repriză de romantism. Dacă aveţi o legătură, planificaţi o evadare din cotidian, fie chiar şi pentru o noapte petrecută la hotelul de cinci stele preferat. Luaţi camera cu jacuzzi – şi agăţaţi neapărat de clanţă cartonaşul „Nu deranjaţi!”.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Pe 9 noiembrie, Marte va intra ca o furtună în casă a zecea, iar în următoarele două luni veţi fi o forţă de care va trebui să se ţină seama. Dacă ocupaţi deja un post cu autoritate, probabil că veţi face schimbări majore în mediul de lucru. Dacă nu, poate că superiorii execută anumite mişcări de care veţi profita pe termen lung.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă întâmpinaţi greutăţi în a vorbi cu partenerul în jurul datei de 6 noiembrie, ar fi bine să amânaţi discuţia că nu cumva unul dintre dumneavoastră să spună ceva regretabil. Aşteptaţi până pe 15 sau 26 noiembrie, când Mercur va fi fericit să facă aranjamentele necesare pentru o comunicare clară. Deciziile financiare majore vor fi mai uşor de luat pe 23 noiembrie, aşa că aşteptaţi până atunci.

Horoscop Lunar Taur Noiembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 11, 14
Zile nefavorabile: 16, 17, 18, 29, 30Horoscop Lunar Noiembrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI