Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 25-31 Mai 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 25-31 Mai 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Octombrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 23 - September - 2015

Horoscop Urania Lunar – Taur / Octombrie 2015

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2015

Horoscop Lunar Taur Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Pe 27 octombrie, Octombrie Plină va lumina cerul din zodia dumneavoastră natală. Pentru că este vorba de casa întâi, a personalităţii şi a înfăţişării, probabil că vă veţi simţi plin de energie şi gata de a face schimbări fizice. Nu ezitaţi! E momentul să fiţi şi mai mândru de ceea ce vedeţi în oglindă în fiecare dimineaţă.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 8 octombrie, emotiva Lună se va alătura iubitoarei Venus în casă a cincea, a îndrăgostiţilor. Atunci când se întâlnesc aceste două energii, fără îndoială că e posibilă o atracţie. Misiunea constă în a găsi o persoană suficient de fermecătoare pentru a rămâne alături de ea pe termen lung.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI succes: Venus este planeta guvernatoare, reprezentând furnizorul cosmic al resurselor financiare. Tendinţa dumneavoastră este de a merge în direcţia indicată de ea. Aflându-se în Fecioară, casa a cincea, a speculaţiilor financiare, veţi avea noroc. Poate că e momentul potrivit să investiţi într-un bilet de loterie, dar nu vă lăsaţi dus de val, altfel speranţele se năruie.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Pe 17 octombrie, se formează o conjuncţie între incandescentul Marte şi Jupiter, care nu scapă niciodată ocazia de a amplifica energia planetelor întâlnite în cale. Dacă până acum v-a fost foame, o să fiţi şi mai înfometat, aşa că atenţie la situaţiile potenţial nesigure. Dacă pasiunile au mocnit, nu peste multă vreme se vor transforma într-o adevărată vâlvătaie. Sunteţi pregătit?

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:7, 8, 13, 15, 23, 30, 31
Zile nefavorabile:5, 6, 9, 10, 17, 18, 25, 26Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 25-31 Mai 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 24.05.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

24 Mai - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI