Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 13-19 Aprilie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 13-19 Aprilie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Octombrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 28 - September - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Octombrie 2016

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016

Horoscop Lunar Taur Octombrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Un grup metafizic vă poate atrage atenţia pe 1 sau 2 octombrie, atunci când Venus din Scorpion intră în relaţie cu ultraspi- ritualul Neptun din casa a unsprezecea, a grupurilor şi prietenilor. Dacă sunteţi în căutarea unor răspunsuri la Marile întrebări, aceşti oameni vă vor putea indica direcţia corectă, sau măcar vă vor spune de unde să începeţi.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va afla la datorie în casă a şaptea, a întâlnirilor personale, până pe 17 octombrie. Având în vedere experienţa în domeniul delicat al sexului, dacă aveţi o legătură, partenerul va fi fericit. în caz contrar, nu trebuie să vă îngrijoraţi că veţi rămâne singuri.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
O veste bună! O anumită răsturnare de situaţie privitoare fie la serviciu, fie la un împrumut sau la o moştenire are loc în jurul datei de 14 octombrie, când gânditorul Mercur va forma un sextil cu practicul Saturn, care nu oferă cadouri nemeritate. Fiţi atenţi la orice fel de laude subtile sau bătăi pe spate din partea superiorilor
şi bucuraţi-vă.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Incandescentul Marte va forma o cuadratură cu imprevizibilul Uranus pe 28 octombrie, dând naştere unei energii schimbătoare şi pătimaşe care v-ar putea face să vă pierdeţi calmul legendar. Dacă încă mai fierbeţi din cauza celor întâmplate acum câteva săptămâni, procesul a ajuns la capăt – nu e nevoie decât de o scânteie pentru a izbucni. îndepărtaţi-i pe nevinovaţi din zonă imediat ce simţiţi că vi se încinge faţa.

Horoscop Lunar Taur Octombrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 5,11,26
Zile nefavorabile : 1,2, 7, 8, 13, 19, 23, 28
Horoscop Lunar Octombrie

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 Aprilie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.03.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

29 Martie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI