Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Taur – Septembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - August - 2014

Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2014

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2014

Horoscop Lunar Taur antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Soarele şi Venus, planeta guvernatoare a zodiei dumneavoastră, vor petrece cea mai mare parte a lunii în casă a cincea, a idilelor, copiilor şi creativităţii, adică în Fecioară, un semn de pământ înrudit cu Taurul. Pe 3 şi 14 septembrie, această pereche va intra în contact cu Pluton, care se află la datorie în casă a noua, a convingerilor profunde. Dacă munca nu este în acord cu idealurile, uitaţi-vă în jur. Poate că o perspectivă mai bună aşteaptă să fie descoperită.

Horoscop Lunar Taur relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Poate că vara s-a sfârşit, dar distracţia de-abia acum începe. Dacă aveţi o relaţie, ar trebui să vă gândiţi la o ieşire în natură. Unde aţi vrut mereu să mergeţi împreună – şi ce v-a reţinut până acum? Plănuiţi o escapadă de calitate. Aşa e, asta înseamnă fară telefoane şi copii.

Horoscop Lunar Taur banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Luna aceasta apar ocaziile de a da nas în nas cu cei care vă pot ajuta să întreprindeţi ceva, însă cel mai stabil contact va avea loc pe 21 septembrie. Dacă sunteţi în căutarea unui mentor sau a unui gura, lăsaţi-vă condus de intuiţie. Atunci când neînfricatul Marte va intra pe 13 septembrie în casă a opta, a resurselor atrase, un împrumut sau o dispută veche legată de o moştenire va ieşi la iveală.

Horoscop Lunar Taur turbulente planetare

Horoscop Lunar Taur Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Vă place să planificaţi lucrurile şi nu vă daţi deloc în vânt după perturbări, mai ales dacă e vorba de bani. Luna aceasta e posibil să vă confruntaţi cu un obstacol pe drumul către succes, în special în jurul datei de 13 septembrie, când vorbăreţul Mercur şi impulsivul Uranus vor face echipă cu Marte. Misiunea constă în a păstra tăcerea până când sunteţi sigur de realitatea faptelor.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3,5,14,15,20,21,25
Zile nefavorabile: 6,7,9,12,13

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI