Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Taur – Septembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 31 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Taur / Septembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2016

Horoscop Lunar Taur Septembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Grupul de planete din casa a cincea, a distracţiilor şi a idilelor, vă va ocupa timpul, dar cuadraturile distribuite de Saturn vă pot scoate în care obstacole neaşteptate – numai dacă le acceptaţi. Nu fiţi irascibili. Dacă sunteţi blocaţi sau în întârziere, uitaţi-vă în jur şi observaţi ce anume v-ar fi scăpat dacă nu v-aţi fi aflat acolo unde sunteţi în acel moment.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Dacă, printr-o minune, sunteţi singuri în jurul datei de 23 septembrie, nu vă îngrijoraţi. încântătoarea Venus pătrunde în casă a şaptea, a parteneriatelor, şi paradă începe. Venus se va găsi în magnetica zodie a Scorpionului, aşa că nu va trebui decât să vă bucuraţi de spectacol. De acord?

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
E imposibil să vorbeşti despre succes – din punct de vedere astrologie, desigur – fară să-l menţionezi pe Jupiter, binevoitorul şi generosul zeu roman. Pentru că pe 9 septembrie va începe o călătorie de un an prin Balanţa orientată spre parteneriate, gândiţi-vă serios la acceptarea unui partener profesional. Nu vă lăsaţi manipulaţi printr-o strângere de mână pe 12 sau 13 septembrie. Aveţi răbdare.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 12 şi 13 septembrie, aşteptaţi-vă la confuzie, urmată apoi de un foc de artificii, totul într-o succesiune rapidă. Chiar dacă vă străduiţi din răsputeri să aduceţi echilibrul, ziua poate fi dificilă, înainte de a lua orice fel de decizii oficiale sau de a semna un act, amintiţi-vă că Mercur se află în mişcare retrogradă până pe 21 septembrie şi asiguraţi-vă că aţi înţeles şi textul scris cu litere mici.

Horoscop Lunar Taur Septembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : 2, 6, 19, 20, 23, 27
Zile nefavorabile : 1,10,11,13,14,15Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI