Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Aprilie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - March - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2016

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016

Horoscop Lunar Varsator Aprilie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Venus pătrunde pe 5 aprilie în casă a treia, adică în Berbec. Această casă se referă la modul în care vorbim – şi la persoana cu care vorbim -, aşa că o astfel de energie fermecătoare aflată într-o zodie categorică vă face să staţi la taclale aproape cu toţi cei care vă ies în cale. în plus, sunteţi foarte convingători. Zâmbiţi frumos şi susţineţi-vă cauza.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Luna îl va contacta pe impulsivul şi pătimaşul Marte pe 25 aprilie chiar în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a afilierilor de grup. Dacă sunteţi singuri, e posibil ca prietenul unui prieten să vă atragă atenţia, iar pentru că aceste două planete se află în incandescentul Săgetător – ei bine, să zicem că treaba merge ca pe roate.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Mercur pătrunde în Taur pe 5 aprilie, adică în casă a patra, a problemelor familiale. Dacă aveţi de gând să vă cumpăraţi o casă, alegeţi-o în jurul datei de 14 aprilie, când un pont primit de la un vecin vă poate conduce la uşa noii dumneavoastră locuinţe.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Dacă unul dintre copii are un comportament inadecvat, trebuie să-l pedepsiţi, deşi vă displace acest lucru. Programaţi pedeapsa pe 30 aprilie, când Luna din Vărsător va formă cu Saturn un sextil favorabil şi veţi putea găsi o cale corectă şi rezonabilă de a pedepsi delictul comis.

Horoscop Lunar Varsator Aprilie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 2,3, 5, 12, 29
Zile nefavorabile: 4, 6, 10, 15, 16, 17

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Aprilie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

15 octombrie - Constantin I. Parhon, M.S. Regele Carol al ll-lea, John Kenneth Galbraith, Arthur Schlesinger Jr., Ma¬ rio Puzo, Lee lacocca, Linda Lavin, Penny Marshall, Jim Pal-mer, Sarah Ferguson, Emeril Lagasse, Tanya Roberts, Vanessa Marcil, Nietzche, Mihail Lermontov, Isabella Lucy Bishop, Piotr Kuzmici Kozlov, John Kenneth Galbraith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI