Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – August 2014

Postat de Urania Horoscop On 26 - July - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / August 2014

Horoscop Lunar Varsator August 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Trebuie să nu mai evitaţi oglinda, iar dacă n-o faceţi din proprie iniţiativă, Luna Plină de pe 10 august din casa întâi vă va atrage atenţia asupra corpului fizic. Poate că nu vă place ceea ce vedeţi, caz în care e momentul pentru una dintre acele clasice întoarceri de 180 de grade. Renunţaţi la ceea ce faceţi şi schimbaţi-vă obiceiurile în totalitate. Deveniţi o nouă persoană!

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna aceasta, simţiţi uneori că vă aflaţi între ciocan şi nicovală. Saturn este de vină, pentru că lui îi plac obstacolele, însă în cea mai mare parte a lunii august vă veţi bucura de energia mai multor planete din Leu, casa a şaptea, a parteneriatelor. E vremea pentru distracţie!

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Veţi avea chef să petreceţi mai mult timp în compania partenerului, mai ales în jurul datelor de 17 şi 18 august. E cam inutil să vă spună cineva să gândiţi înainte de a scoate cârdul de credit. Din fericire, seriosul Saturn vă opreşte să faceţi vreo nebunie pe 25 sau 26 august.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă de pe 25 august îşi va uni forţele cu Mercur, Marte şi Saturn pentru a vă oferi un cadru mental adecvat. De fapt, veţi simţi nevoia să abordaţi problema finanţelor comune, iar în acest caz veţi fi neînduplecat şi de neoprit. Saturn, aflat în intensul şi obsesivul Scorpion, se va implica, iar deciziile dumneavoastră vor avea repercusiuni pe termen lung. Fie că sunteţi pregătit, fie că nu…

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: l, 6,8,15,18,21,23
Zile NEFAVORABILE: 2, 3, 7, 17, 25,26,28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / August 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI