Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 16-22 Ianuarie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 16-22 Ianuarie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Vărsător – August 2015

Postat de Urania Horoscop On 29 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / August 2015

Horoscop Lunar Varsator August 2015

Horoscop Lunar Varsator August Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Leului îi place să se joace, iar grupul de planete care se află în casă a şaptea, a întâlnirilor personale, va face în aşa fel că tovarăşii de distracţie să nu vă lipsească. De fapt, probabil că-i veţi întâlni pe unii dintre ei în cursul zilelor de 4, 7 sau 15 august, iar în felul lor aceştia vor fi nişte aventurieri, romantici sau eroi.

Horoscop Lunar Varsator August 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: în cursul lunii august, oricare dintre cei cinci aliaţi celeşti romantici şi pasionali va pune pe jar casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale – ca să nu mai vorbim de Lună Nouă de pe 14 august. Dacă aveţi o relaţie, încercaţi să nu stârniţi gelozia partenerului. Dacă sunteţi singur, pe 19 august uitaţi-vă după o persoană sexy şi foarte atrăgătoare.

Horoscop Lunar Varsator August 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI SUCCES: Soarele şi Jupiter se vor întâlni pe 26 august în casă a opta, a resurselor comune. Dacă aţi aşteptat momentul potrivit pentru o discuţie deschisă despre împărţirea corectă a beneficiilor şi a poverilor, e timpul să luaţi taurul de coarne. Ambele planete aflându-se în meticuloasa zodie a Fecioarei, sunteţi în stare să întocmiţi chiar şi grafice pentru a vă susţine punctul de vedere.

Horoscop Lunar Varsator August 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Jupiter părăseşte Leul pe 11 august şi pătrunde în casă a opta, a partenerilor intimi şi a finanţelor comune. în ultima lună, probabil că aţi „intervievat” mai mulţi potenţiali parteneri, atât din motive romantice, cât şi din raţiuni practice. S-ar putea ca persoana potrivită să nu apară decât după 26 august, aşa că aveţi răbdare.

Horoscop Lunar Varsator August 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 4, 7, 13, 14, 19, 20
Zile nefavorabile:5. 6. 12.21,22

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Ianuarie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 15.01.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cado¬ urile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

15 ianuarie - Mihai Eminescu, Edward Teller, Aristotel Onassis, Gene Krupa, Lloyd Bridges,Cardinalul John O'Connor, Dr. Martin Luther King Jr, Margaret O'Brien, Charo, Ludvig Mylius-Erichsen.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI