Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 23-29 Octombrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 23-29 Octombrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator August 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - August - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / August 2016

Horoscop Lunar Varsator Agusut 2016

Horoscop Lunar Varsator Agusut Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Marte pătrunde în Săgetător pe 2 august, ceea ce-i va spori cheful de aventură.O călătorie împreună cu un grup va fi extrem de distractivă şi veţi avea parte de experienţe incitante. E posibil să daţi peste o persoană încântătoare care v-ar putea deveni mai mult decât un prieten – mai ales în jurul zilei de 16 august.

Horoscop Lunar Varsator Agusut 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
O lună minunată pentru Vărsători. Soarele îşi petrece timpul în casă a şaptea, a parteneriatelor, adică în incandescentul şi jucăuşul Leu, garantându-vă tovarăşi plini de viaţă şi distractivi. Marte va fi în altă zodie de foc, Săgetătorul, adică în casă a unsprezecea, a prietenilor. E momentul să socializaţi şi să petreceţi alături de spirite înrudite.
Horoscop Lunar Varsator Agusut 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Un grup de planete din harnica Fecioară orientată spre detalii va trece prin casa a opta, a finanţelor comune, a împrumuturilor şi a moştenirilor. Dacă sunteţi în căutarea unei ipoteci, e momentul potrivit să treceţi în revistă opţiunile. Semnaţi actele pe 27 sau 28 august. încheiaţi tranzacţia până pe 30 august, când Mercur intră în mişcare retrogradă.

Horoscop Lunar Varsator Agusut 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Marte se întâlneşte cu Saturn pe 24 august chiar în mijlocul casei a unsprezecea, a prietenilor şi a asocierilor de grup. Această echipă puternică favorizează lucrul în colectiv cu condiţia de a avea clare în minte ţelul şi personalul de care aveţi nevoie. Altfel, experienţa ar putea deveni frustrantă.

Horoscop Lunar Varsator Agusut 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 1,2,10, 11, 16, 18
Zile nefavorabile: 3, 7, 13, 14, 24, 25, 30Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 16-22 Octombrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 22.10.2021 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

22 octombrie - Cella Serghi, Franz Liszt, Sarah Bernhardt, N.C. Wyeth, Curly Howard, Joan Fontaine, Shaggy, Timothy Leary, Christopher Lloyd, Tony Roberts, Annette Funicello,CatherineDeneuve,JeffGoldblum,BrianBoitano,Zac Hanson, Robert Rauschenberg, Jonathan Lipniski, Jean Giradoux, Doris Lessing.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI