Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 1-7 Iunie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Iunie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Decembrie 2014

Postat de Urania Horoscop On 3 - December - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE planetare: Pe 4 decembrie, incandescentul Marte va pătrunde în zodia dumneavoastră, introducând pasiunea şi hotărârea în casa întâi, a personalităţii. Pregătiţi-vă să fiţi mai îndrăzneţ, mai rebel şi mai impulsiv în următoarele şase săptămâni şi să-i faceţi pe ceilalţi să ridice din sprâncene chiar dacă nu asta intenţionaţi. Pare distractiv, nu?

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Luna Plină de pe 6 decembrie se iveşte în vorbăreaţa zodie a Gemenilor, casa a cincea, a recreerii, îndemnându-vă să petreceţi mai mult timp alături de prieteni. Dacă aveţi copii, momentul e perfect pentru o vacanţă cu familia, fără telefoane, fără computere şi fără iPod-uri. Dacă vă mai aflaţi încă în căutarea partenerului ideal – adică unul care să nu vă ţină prea din scurt -, continuaţi vânătoarea. E o oră de maximă audienţă.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: în jurul datei de 20 decembrie poate apărea o cheltuială neaşteptată, însă, dacă discutaţi cu un terţ nepărtinitor, probabil că vă veţi linişti. După ce Saturn intră pe 23 decembrie în casă a unsprezecea, a prietenilor, vă veţi putea baza pe faptul că toată lumea îşi va ţine promisiunile.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Uranus, guvernatorul planetar, se războieşte de câţiva ani cu Pluton şi probabil că vor trece din nou la atac pe 15 decembrie. Această cuadratură dificilă va opune casa a treia, a comunicării, şi casa a douăsprezecea, a secretelor, iar natura surprinzătoare a lui Uranus poate însemna că va fi scos la lumină un anumit aspect pe care l-aţi ascuns. Acum, pentru că ştiţi, pregătiţi-vă să faceţi nişte mărturisiri.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 4,5,6,8,14,20,23
Zile nefavorabile: 1,15,16,19,24,25,26

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / LUNA 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Iunie 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 7.06.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

7 Iunie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI