Horoscop Urania 19-25 Septembrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 19-25 Septembrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Vărsător – Decembrie 2015

Postat de Urania Horoscop On 25 - November - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2015

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015

Horoscop Lunar Varsator Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Soarele şi Mercur se vor afla în Săgetător, iar asta înseamnă că veţi avea o vacanţă memorabilă. E posibil că invitaţiile să fie prea multe, iar timpul dumneavoastră prea puţin – dar s-ar putea şi mai rău. Lărgiţi-vă orizontul printr-un studiu extins, prin călătorii sau ducându-vă cu îndrăzneală în locuri în care n-aţi mai fost niciodată.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Sunteţi programat astrologie să vă întâlniţi cu persoane necunoscute, iar cel puţin una dintre ele vă va convinge să participaţi la o reuniune a unor persoane pe care le consideră înrudite spiritual cu dumneavoastră. încercaţi să nu vă entuziasmaţi prea tare sau prea devreme. Aşteptaţi câteva săptămâni ca să vedeţi dacă toată lumea este pe aceeaşi lungime de undă.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi succes: O perioadă fastă este cea cuprinsă între 10 şi 12 decembrie. Chiar dacă nu veţi descoperi o comoară, va exista totuşi o recompensă financiară – chiar dacă la început va fi deghizată în competitor. Aveţi încredere în intuiţie. Oare să fi dat peste un viitor partener de afaceri?

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: în ziua de Crăciun, Decembrie Plină din zodia Racului orientată spre cămin şi familie ne inspiră pe toţi să ne apropiem de cei dragi. în cazul dumneavoastră, e posibil ca un coleg de serviciu să fie singur de sărbători. Invitaţi-l acasă nu doar la cină, ci şi la alte evenimente festive.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 5, 8, 12, 25, 30

Zile nefavorabile: 3, 4. 6, 10. 14, 19, 20Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 19-25 Septembrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 18.19.2020 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

18 septembrie - Eddie „Rochester" Anderson, Greta Garbo, June Foray, Jack Warden, Robert Blake, Frankie Avalon, James Gandolfini, Lance Armstrong, Jada Pinkett Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI