Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 8-14 Mai 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 8-14 Mai 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop Lunar Varsator – Decembrie 2016

Postat de Urania Horoscop On 30 - November - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Decembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2016

Horoscop Lunar Varsator Decembrie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Sărbători fericite! Universul vă rezervă o lună minunată, plină de întâlniri cu prieteni şi rude pe care nu le-aţi mai văzut de multă vreme. Marte, aflat în Vărsător, menţine o atmosferă incitantă şi vă asigură energia necesară pentru a ţine pasul cu viaţa socială. Iubitoarea şi afectuoasă Venus îl ajută începând cu data de 7 decembrie.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2016-Relatii&Dragoste-2016

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
După ce Venus intră în Vărsător pe 7 decembrie, distracţia e gata să înceapă. Această energie fermecătoare atrage oameni pozitivi şi optimişti care vă împărtăşesc convingerile – şi s-ar putea să vă prezinte unei persoane speciale prin intermediul prietenului unui prieten sau al unui membru al familiei. Nu staţi pe gânduri. Acum e momentul să socializaţi.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Venus mai guvernează şi banii, iar atunci când se află în zodia personală, cu toţii avem tendinţa să cheltuim mai mult ca de obicei. Având în vedere sezonul, nu e deloc surprinzător, dar ar trebui să vă domoliţi – pe cât se poate – acest impuls. Cadourile sunt frumoase, dar compania dumneavoastră contează mai mult pentru ceilalţi.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Cu posibila excepţie a intrării lui Mercur în mişcare retrogradă pe 19 decembrie, nu prea aveţi de ce să vă plângeţi luna aceasta. Dar cu revelionul lucrurile stau cu totul altfel. Impulsivul Marte se întâlneşte cu Neptun, iar din această urzeală apar accidentele. Nu conduceţi maşina dacă aţi băut alcool.

Horoscop Lunar Varsator Decembrie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile : Aproape toate.
Zile nefavorabile :19,31Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 8-14 Mai 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 07.05.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

7 mai - George Toparceanu, Robert Browning, Johannes Brahms, Gabby Hayes, Gary Cooper, Eva Peron, Darren McGavin, Teresa Brewer, Johnny Unitas, Tim Russert, Eagle Eye Cherry, Traci Lords.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI