Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-30 Iulie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 24-30 Iulie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Februarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 5 - February - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Februarie 2015

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2015

Horoscop Lunar Varsator Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Câteva planete din Berbec, casa a treia, a vecinilor şi a fraţilor, vă pot determina să petreceţi alături de ei ceva mai mult timp decât de obicei. E un moment foarte potrivit pentru o petrecere între vecini, însă cu adevărat satisfăcătoare ar fi o reuniune de familie. Evitaţi ziua de 21 februarie, când spiritele se pot încinge cu viteza fulgerului.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Până pe 20 februarie, patru planete îşi fac loc în Berbecul amator de descărcări de adrenalină, casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării. Grupul e deschis spre orice fel de aventuri, aşa că puneţi-vă singur la încercare. Reluaţi studiile sau înscrieţi-vă într-un nou grup. încercaţi-vă norocul într-o activitate incitantă.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi succes: Oriunde s-ar afla Venus, banii sunt întotdeauna importanţi. Ea îşi va petrece cea mai mare parte din lună în intuitiva zodie a Peştilor, casa a doua, a finanţelor personale, aşa că sunteţi în stare să simţiţi mirosul unei înşelăciuni de la mare distanţă. Dacă aveţi o relaţie, probabil că decideţi să ignoraţi semnalele. După 20 februarie, controlul asupra banilor câştigaţi din muncă trebuie să vă revină în exclusivitate.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Lună Nouă soseşte pe 18 februarie în zodia dumneavoastră natală, îndemnându-vă să aruncaţi peste bord ceea ce nu funcţionează şi s-o luaţi de la capăt. Poate că e vorba de o prietenie, de o slujbă sau de o relaţie expirată. Indiferent la ce anume renunţaţi, fiţi sigur că absenţa acelui lucru va face loc unor experienţe mai pozitive.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:2, 12, 18, 19, 24, 25

Zile nefavorabile:1.5. 6. 11.20.21,23

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-30 Iulie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.07.2021 Luna în Balanţă. Planificaţi deja hainele de Revelion şi podoabele de pom. De ce nu şi cadourile pentru cei apropiaţi?! Pentru încălzire, ceai de fructe. Sfat culinar: pizza vegetariană.

23 iulie - Karl Menninger, Arthur Treacher, Harold „Pee Wee" Reese, Amalia Rodrigues, Bert Convy, Don Drysdale, Don Imus, Woody Harrelson, Slash, Charisma Carpenter, Mar¬ lon Wayans, Nomar Garciapara, Monica Lewinsky, Michelle Williams, Daniel Radcliffe.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI