Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 15-21 Ianuarie 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 15-21 Ianuarie 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Februarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Februarie 2016

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2016

Horoscop Lunar Varsator Februarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxare şi distracţii
Alte surprize? Cu siguranţă! Din fericire, aflându-vă în proprietatea lui Uranus, nu sunteţi uşor de uimit şi vă place mult imprevizibilul. Pe 6 februarie este posibil să vă încrucişaţi drumul cu o persoană încântătoare dintr-o altă ţară – iar dacă vă atrage, lucrurile vor evolua rapid.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va strecura în Vărsător pe 16 februarie. Dacă nu aveţi deja o relaţie, ea vă va scoate în cale câţiva admiratori. Pentru că se află în zodia dumneavoastră, puteţi conta pe faptul că toţi sunt „interesanţi”, o însuşire pe care o preţuiţi în mod deosebit. Pe 29 februarie – o zi neobişnuită – Venus vă poate inspira să vă stabilizaţi relaţia. Puţin. Deocamdată.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
‘ Ziua de 29 februarie pare a fi norocoasă — atât în sectorul dragostei, cât şi în cel al finanţelor. Venus va forma un sextil energizant cu Saturn, aşa că superiorii vor fi mai mult decât dornici să vă asculte ideile şi să vă implice într-un proiect neobişnuit. Această pereche astrologică combină libertatea şi responsabilitatea numai în cel mai bun mod posibil.

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
în jurul datei de 27 februarie va fi greu să vă impuneţi punctul de vedere din cauza faptului că Mercur, aflat în Vărsător, va forma o inconjuncţie incomodă cu Jupiter, care amplifică întotdeauna lucrurile. Dacă problema e reprezentată de o neînţelegere de la locul de muncă sau de comportamentul unui coleg, aşteptaţi două zile şi totul va fi bine. Serios!

Horoscop Lunar Varsator Februarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3, 9, 14, 16, 25, 26, 29
Zile nefavorabile: 6, 7, 22, 27

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Februarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 15-21 Ianuarie 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 14.01.2022 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

14 ianuarie - Alexandru Macedonski, Andrei Gheorghe, lon Constantin Sanatescu, Benedict Arnold, Albert Schweitzer, Hal Roach, William Bendix, Andy Rooney, Jack Jones, Faye Dunaway, LL Cool J, Jason Bateman, Berthe Morisot, Piotr Petrovici Semionav-Tian-$anski, Victor Socaciu, Angela Lindvall.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI