Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 31-6 August 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 31-6 August 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Ianuarie 2015

Postat de Urania Horoscop On 3 - January - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2015

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Nu mai puţin de patru planete se vor afla în semnul dumneavoastră, iar Ianuarie li se va alătura pe 20 ianuarie. Pentru că toate sunt amatoare de farse şi de tot felul de surprize, nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Este însă clar că veţi fi răspunzător – oricum, nu e cazul să vă scuzaţi.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Lună Nouă de pe 20 ianuarie din casa întâi, a personalităţii, anunţă un început promiţător. O nouă metodă de autoexprimare apare şi ea în scurt timp. Puteţi adopta şi o nouă ţinută, schimbându-vă garderoba, dar nu uitaţi de ajustarea fiinţei dumneavoastră lăuntrice.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI Şi succes: Investiţiile sunt favorizate în jurul datelor de 4 şi 5 ianuarie, aşa că e momentul potrivit să vă încercaţi norocul într-o nouă afacere. Chestiunile financiare nu merg la fel de bine pe 18 şi 19 ianuarie, aşa că păstraţi distanţa şi nu semnaţi niciun fel de acte oficiale.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Pe 15 şi 30 ianuarie, Marte şi Venus vor forma pe rând cuadraturi cu Saturn, care se află în Săgetător, creându-se astfel o tensiune între casa a doua, a finanţelor personale, şi casa a unsprezecea, a grupurilor şi a ţelurilor. Cuadraturile acţionează brusc, prin urmare cei care vă împărtăşesc ţelurile apar din senin, în special prin intermediul aşa-ziselor întâlniri întâmplătoare.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:3, 4, 5, 13, 14, 20, 22, 27
Zile nefavorabile:1,2, 15, 16, 29, 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 31-6 August 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 30.07.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

30 iulie - Arnold Schwarzenegger, Thomas Sowell, I dd „Kookie" Byrnes, Buddy Guy, Peter Bogdanovici, Paul Ank.i, Delta Burke, Lisa Kudrow, Vivica A. Fox, Tom Green, Brad Hargreaves, Emily Bronte, Henry Ford, Casey Stengel, lean Reno, Lawrence Fishburne.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI