Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 27-3 Decembrie 2021

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 27-3 Decembrie 2021, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Ianuarie 2016

Postat de Urania Horoscop On 3 - February - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2016

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
La mulţi ani! Şi ce an o să fie! Distracţia începe pe 2 ianuarie, când Mercur pătrunde în Vărsător, casa întâi, a înfăţişării. Această planetă va intra în mişcare retrogradă câteva zile mai târziu. Dacă sunteţi gata de călătorie, planificaţi-o în jurul datelor de 5 sau 25 ianuarie.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Venus se va afla în înfierbântatul şi amuzantul Săgetător până pe 23 ianuarie, iar pentru că energia ei magnetică se manifestă în casă a unsprezecea, a prietenilor şi a grupurilor, cu siguranţă că nu veţi fi singuri. E posibil chiar să atrageţi atenţia prietenului unui prieten. Poate cineva dintr-o altă ţară?

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Jupiter va intra în mişcare retrogradă pe 8 ianuarie, în timp ce se află în casă a opta, a resurselor comune, a împrumuturilor şi moştenirilor. Dacă urmăriţi obţinerea unei ipoteci sau a unui împrumut, încercaţi să nu depuneţi actele în această perioadă. E bine să aşteptaţi până pe 25 ianuarie, când Mercur revine la mişcarea directă.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Pe 20 ianuarie, Soarele pătrunde în Vărsător şi e timpul pentru petrecere. Ar trebui să fie o petrecere surpriză, deoarece, în aceeaşi zi, Mercur va forma o cuadratură cu Uranus, guvernatorul planetar, mare amator de finaluri şi întoarceri neaşteptate de situaţie. în cel mai rău caz, este pe drum o veste surprinzătoare.

Horoscop Lunar Varsator Ianuarie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 12, 13, 14, 18, 30
Zile nefavorabile: 3, 5, 7, 20, 25, 31

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Ianuarie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 27-3 Decembrie 2021 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 26.11.2021 Luna în Scorpion. E un moment foarte potrivit pentru a ne ocupa de tratamente ale zonei bazinului, atât medicale, cât şi cosmetice. Nu vă certaţi cu cei din jur! Sfat culinar: salată verde.

26 noiembrie - Mihail Drumes, Tudor Opris, Dumitru Muràrasu, ion Adam, Gyula Csehi, Eric Sevareid, Charles Schulz, Robert Goulet, Rich Little, Tina Turner, Lit Fizz, Ivan Dmitrievici Papanin, Jean Chardin, Lisa Moretti, Anna Nicole Smith.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI