Horoscop Urania 26-2 Octombrie 2020

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 26-2 Octombrie, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Iulie 2015

Postat de Urania Horoscop On 1 - July - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iulie 2015

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015

Horoscop Lunar Varsator Iulie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

Avantaje planetare: Iulie aceasta veţi experimenta modalităţi de transformare spectaculoasă a înfăţişării. E în ordine să vă schimbaţi garderoba sau coafura. Dacă puteţi aştepta, amânaţi totul până la Iulie Plină de pe 31 iulie, când Venus va reintra în Leu, casa a şaptea, a relaţiilor parteneriale, garantându-vă imediat atenţia admirativă a celor din jur.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Patru planete din fermecătoarea şi romantică zodie a Leului vor petrece o bună parte din lună în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale pentru nativii din Vărsător. Dacă sunteţi singur, ieşiţi în lume şi expuneţi tot ce aveţi mai bun. începeţi imediat, pe 1 iulie, când Venus, zeiţa iubirii, îşi combină talentul cu al generosului Jupiter pentru a vă ajuta să «laţi gata persoana aleasă.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani ŞI succes: Ziua de 18 iulie este perfectă pentru a discuta despre problemele băneşti cu un contabil sau cu un consilier financiar. Dacă e nevoie, stabiliţi o întâlnire cu o persoană în care aveţi încredere fie datorită reputaţiei, fie din experienţa dumneavoastră personală. Pot apărea probleme legate de taxe, împrumuturi şi moşteniri, dar, repet, nu vă ocupaţi singur de ele.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

Turbulenţe planetare: Pe 25 iulie, Uranus, planeta guvernatoare, va forma o cuadratură dificilă cu Marte, bujia celestă. Probabil că veţi fi cam iritat, aşa că aveţi mare atenţie cum conduceţi maşina şi evitaţi disputele care se pot transforma în scandaluri. Este una dintre acele zile care ar trebui petrecute în pat – dar nu neapărat de unul singur.

Horoscop Lunar Varsator Iulie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:1, 2, 3, 4, 5, 22, 23

Zile nefavorabile:6,11,12,14,15,18,19

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 26-2 Octombrie actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 25.09.2014 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

26 septembrie - Nikolaus Schmidt, Dan Botta, John Chapman, Ivan Pavlov, T.S. Eliot, George Gershwin, Jack LaLanne, Julie London, Anne Robinson, Olivia Newton-John, Linda Hamilton, Lawrence Leritz, Shawn Stockman, Serena Williams, Christina Milian, Jim Caviezel.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2017

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI