Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Iunie 2014

Postat de Urania Horoscop On 30 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iunie 2014

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Luna Plină de pe 13 iunie va lumina cu o anume inocenţă casa a unsprezecea, a prietenilor – dar va influenţa şi casa a cincea, a poveştilor de dragoste. Asta poate însemna că tocmai aţi decis să terminaţi o relaţie, dar nu vă aşteptaţi ca vechiul adagio „să rămânem prieteni” să funcţioneze la fel de bine şi în cazul partenerului respectiv. Nu toată lumea e dispusă să renunţe atât de uşor. Fiţi înţelegător.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Pe 17 iunie, Mercur revine în Gemeni, casa a cincea, determinându-vă să analizaţi mai atent o situaţie în care sunt implicaţi copii, iubiţi şi foşti parteneri. Oare vreunul dintre ei are nevoie de dumneavoastră din cauza unei greşeli recente, ori faceţi de fapt un lucru la care vă pricepeţi foarte bine – le ţineţi partea indiferent ce au făcut numai pentru că se confruntă cu o autoritate?

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Toate investiţiile funcţionează bine în jurul datei de 8 iunie graţie unei relaţii favorabile dintre Venus din Taur şi Pluton din Capricorn, două zodii de pământ preocupate de lumea materială. Pe 18 iunie, generosul Jupiter se va implica şi el, reprezentând o garanţie a succesului – atâta timp cât nu exageraţi. Afacerile imobiliare şi renovarea casei îşi vor demonstra valoarea în anii care vin.

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Nu vă place să staţi acasă şi să călcaţi rufe, asta-i clar. Venus se află în puternicul Taur, casa a patra, a problemelor domestice, şi probabil că aici aţi prefera să staţi mai mult, nicidecum să ieşiţi în afara oraşului cu prietenii, locul dumneavoastră favorit. Nu-i nimic, relaxaţi-vă un pic. După ce, pe 23 iunie, Venus pătrunde în Gemeni, agenda socială se va umple din nou.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile: 3,4, 6, 8,17,18,28,29
Zile nefavorabile: 7,11,12,19,24,25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iunie 2014


1 Comentriu to “Horoscop lunar Varsator – Iunie 2014”

  1. baciu says:

    va rog trimiteti si pentru leu multumesc

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI