Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 9-15 Decembrie 2023

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 9-15 Decembrie 2023, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Iunie 2015

Postat de Urania Horoscop On 4 - June - 2015

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iunie 2015

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2015

Horoscop Lunar Varsator Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Avantaje Panetare.

AVANTAJE planetare: Casa a cincea, a distracţiei şi a creaţiei, îşi va deschide porţile pentru energia clocotitoare a Gemenilor. Grupul de vizitatori va fi bine-venit – mai ales după ce vă trimit în direcţia corectă pentru a întâlni cel puţin o persoană interesantă. Indiferent ce hobby aveţi, gândiţi-vă să-l transformaţi într-o slujbă cu normă parţială.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2015-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: Veţi fi în continuare în centrul atenţiei graţie prezenţei lui Jupiter în casă a şaptea, a relaţiilor parteneriale. Această planetă dramatică şi teatrală aduce întotdeauna cu sine o adevărată paradă, aşa că nu trebuie să mişcaţi un deget. Probabil că va trebui să daţi câteva autografe şi să pozaţi pentru admiratori, dar gândiţi-vă că se poate şi mai rău.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2015-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI şi SUCCES: Saturn guvernează cariera şi chestiunile profesionale. El se află în casă a unsprezecea, a grupurilor, şi vă ajută să stabiliţi contacte, dar pe 14 iunie va reveni în casă a zecea, a carierei, un aspect nu tocmai favorabil. E momentul să trataţi cu seriozitate calea pe care vreţi să mergeţi. Vorbiţi cu un mentor sau cu un consilier în jurul datei de 6 iunie.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2015-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE planetare: Câteva planete plutesc deasupra capului dumneavoastră în semne de foc şi de aer şi dau naştere la surprize, mai ales în compania lui Uranus, planeta guvernatoare. Sigur că vă plac surprizele şi schimbările de ultim moment, aşa că nu vă deranjează nimic. Poate că veţi fi mai deschis ca de obicei, dar nici asta nu reprezintă o dificultate.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2015 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile:I,2,5,6, 8, 10, 16, 22, 28

Zile nefavorabile:12. 15.23. 30

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 14-20 Octombrie 2023 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 13.10.2013 Luna în Taur. E timpul să ne gândim la meniul de sărbători şi chiar să începem unele cumpărături. Ar fi bine să verificăm şi starea murăturilor. Sfat culinar: cartofi cu brânză, la cuptor.

13 octombrie - Rudolf Virchow, Dumitru (Tache) lonescu, Yves Montând, Nipsey Russell, Lenny Bruce, Margaret Thatcher, Nana Mouskouri, Paul Simon, Sammy Hagar, Chris Carter, Marie Osmond, Jerry Rice, Nancy Kerrigan, Ashanti, Ştefan Odbleja, George Mihail Zamfirescu, Alexandru Andrieş

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI