Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 6-12 August 2022

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 6-12 August 2022, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Iunie 2016

Postat de Urania Horoscop On 9 - June - 2016

Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iunie 2016

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2016

Horoscop Lunar Varsator Iunie Avantaje-Planetare

Horoscop Lunar Relaxare si Dsitractii.

Relaxase şi distracţii
Nu veţi dormi prea mult luna aceasta, dar vă veţi distra din plin. Casa a cincea, a partenerilor de distracţii, va găzdui un grup de planete isteţe şi rapide din Gemeni, toate fiind hotărâte să vă distreze mintea şi să vă menţină trupul activ. Petrecere frumoasă!

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2016-Relatii&Dragoste-2015

Horoscop Lunar Indragostiti si prieteni.

Îndrăgostiţi şi prieteni
Universul e pe cale să trimită o paradă a planetelor din Gemeni în casă a cincea, a idilelor, aşa că puteţi face o alegere. Gemenii reprezintă o zodie de aer, cerebrală, căreia îi place să discute şi să înveţe. Există şansa ca măcar o persoană să vă stârnească interesul din punct de vedere intelectual – o condiţie obligatorie pentru a trece şi la alte niveluri.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2016-banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

Bani şi succes
Lună Nouă de pe 5 iunie va face echipă cu două cuadraturi orientate spre acţiune, provocând o cheltuială neaşteptată şi posibil legată de copii. S-ar putea să fiţi nevoiţi să-i scoateţi din încurcătură. Pe de altă parte, dacă nu purtaţi această discuţie pentru prima dată, poate că e timpul pentru măsuri severe izvorâte din iubire.

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2016-Turbulente Planetare

Horoscop Lunar Tranzite delicate.

Tranzite delicate
Categoricul Marte revine la mişcarea directă pe 29 iunie, în timp ce se află în casă a zecea, a carierei şi a problemelor profesionale. El poartă straiele Scorpionului, iar asta înseamnă că se desfăşoară o anumită luptă pentru putere – dar există şi alte opţiuni mult mai atrăgătoare. I-aţi atras atenţia unei persoane sexy şi sus-puse? O creştere a salariului aşteptată de multă vreme?

Horoscop Lunar Varsator Iunie 2016 Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile favorabile 8,12, 13, 19, 27
Zile nefavorabile 1,2,3, 4. 24, 25

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / Iunie 2016

Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 6-12 August 2022 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 05.08.2022 Luna în Leu, de la 16:17 în Fecioară. Astăzi ne putem permite luxul de a cheltui ceva pentru înfăţişarea noastră: vor fi bani bine investiţi! Sfat culinar: desert cu fructe.

5 august - Marin Preda, John Huston, Neil Armstrong, Loni Anderson, Maureen McCormick, Patrick Ewing, Adam Yauch, Kajol, Edward John Eyre

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI