Horoscop Urania

Horoscop Urania Pasul Fortunei,Berbec,Taur,Gemeni, Rac,Leu,Fecioara,Balanta, Scorpion,Sagetator, Capricorn,Varsator,Pesti

Horoscop Urania 24-1 Martie 2024

Horoscop Urania | Horoscop Urania Pasul Fortunei

Pasul Fortunei,Urania Horoscop 17-23 Februarie 2024, Berbec, Taur, Gemeni, Rac ,Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti, Previziuni Urania

Horoscop lunar Varsator – Mai 2014

Postat de Urania Horoscop On 2 - May - 2014

Horoscop Urania Lunar – Varsator / MAI 2014

Horoscop Lunar Varsator MAI 2014

Horoscop Lunar Varsator antaje-planetare-2014

Horoscop Lunar Avantaje planetare.

AVANTAJE PLANETARE: Iubitoarea Venus îşi face drum prin casa a treia, a conversaţiilor şi a comunicării – pare să fie o perioadă caracterizată de politeţe şi de tact din partea dum neavoastră. Venus va purta straiele Berbecului, o zodie aproape la fel de impulsivă ca Vărsătorul, iar asta vă va determina să rostiţi tot ce vă vine în minte, de bine sau de rău. întotdeauna spuneţi ce vreţi, dar acum sunteţi de-a dreptul fermecat de această libertate.

Horoscop Lunar Varsator relatii-dragoste-2014

Horoscop Lunar Relaţii.

RELAŢII: După câteva săptămâni de retrogradare în casă a noua, incandescentul Marte va reveni la mişcarea directă pe 19 mai. El vă îndeamnă să vă purtaţi frumos cu o persoană pe care o vedeţi rar probabil din cauza depărtării. De pe 19 mai până la sfârşitul lui iulie veţi simţi nevoia să oferiţi în plus şi nişte îmbrăţişări. Faceţi acum aranjamentele necesare pentru a pleca în vizită sau pentru a fi vizitat.

Horoscop Lunar Varsator banii-si-succes

Horoscop Lunar Bani şi succes.

BANI ŞI SUCCES: Lunile Pline din Scorpion provoacă probleme dificile. Vă confruntaţi cu ele sau renunţaţi şi o luaţi de la început? Pentru că lunaţia de pe 14 mai îşi proiectează energia asupra axei cămin/carieră, o veche dispută iese din nou la suprafaţă. Nu prea staţi pe-acasă, nu-i aşa? Oare n-ar fi bine să petreceţi mai mult timp cu copiii?

Horoscop Lunar Varsator turbulente planetare

Horoscop Lunar Varsator Turbulenţe planetare.

TURBULENŢE PLANETARE: Saturn poate fi dur pentru orice zodie, dar acum, aflându-se în Scorpion, e imposibil să te cerţi cu el. Soarele, Mercur şi Venus pătrund în casă a patra, a căminului, aspectând pe parcurs pe Saturn, aşa că nu vă mai deranjaţi să rezistaţi cererilor lui de a transforma căminul într-un loc sigur. Faceţi ce trebuie pentru a fi în siguranţă.

Horoscop Lunar Zile Favorabile/Nefavorabile

Zile FAVORABILE: 3, 4, 6, 9, 12, 15, 23, 24
Zile NEFAVORABILE: 1, 2, 10, 11, 14, 16, 18, 27, 28

Ati citit : Horoscop Urania Lunar – Varsator / MAI 2014


Adauga Comentariu

Horoscop Urania

Horoscop Lunar AUGUST

Horoscop - Zodia Angajatului

Horoscop Zodiacul Sefului

HOROSCOP Urania previziune pentru saptamana 24-1 Nartue 2024 actualizat cu succes ! Va multumim!

Vineri, 23.02.2024 Luna în Taur. Contracte, întâlniri, asigurări, impozite - în general, nu e deloc uşor, dar vă vor ieşi cu brio azi. Cine are timp face şi o tură de patinoar. Sfat culinar: cartofi prăjiţi.

23 Februarie - Richard Pierce, Ion Hobana, Theodosius Dobzhansky, Robert Burns, Ernie Harwell, Edwin Newman, Dean Jones, Corazon Aquino, China Kantner, Alicia Keys, Nastassja Kinski, Joseph - Louis Lagrange, Simion Marcovici, Dimitrie Ghika (G/i/co)-Comăneşti, Adeline Virginia Woolf.

HOROSCOP URANIA este prezentat in emisiunea PASUL FORTUNEI, realizata de doamna Simona Varzaru - URANIA - de peste sapte ani. Nivelul inalt de pregatire, experienta indelungata in domeniul astrologiei si inspiratia de o factura cu totul speciala sunt atu-urile doamnei URANIA in elaborarea celui mai bun horoscop saptamanal. HOROSCOP URANIA are 12 rubrici, care cuprind previziunile saptamanale pentru fiecare zodie din horoscop. Horoscop Urania Text acum si versiunea scrisa a horoscopului saptamanal.Echipa URANIA MEDIA va ureaza vizionare placuta.

Horoscop Urania 2022

Emisiunea PASUL FORTUNEI realizata de URANIA poate fi gasita pe site incepand cu seara zilei de vineri. Speram ca acest portal sa fie cel mai usor de accesat si mai eficient pentru vizitatori. Puteti sa ne contactati pe adresa de messenger publicata pe site. Va oferim inregistrarea emisiunii care cuprinde horoscopul saptamanal cu aspecte generale si previziuni pentru fiecare zodie: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator si Pesti. Ne bucuram ca vizitati acest portal dedicat celei mai bune emisiuni de astrologie,
PASUL FORTUNEI.

Urania Pasul Fortunei

Despre QR CODE

Horoscop Urania - QR CODE

Horoscop Urania Text

Horoscop Urania Text este prezentat de Urania in emisiunea Pasul Fortunei difuzata saptamanal in fiecare sambata fiind preluata si distribuita pe internet de www.Horoscop-Urania.com. Va punem la dispozitie atat inregitrarea emisiunii zodie cu zodie si transpunerea textuala care include preiviziunea saptamanala pentru cele 12 zodii dupa cum urmeaza Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioara, Balanta, Scorpion, Sagetator, Capricorn, Varsator, Pesti. Emisiunea Pasul Fortunei fiind cea mai longeviva emisiune de astrologie din romania. Urmareste horoscop urania saptamanal si afla ce-ti rezerva astrele in saptamana ce urmeaaza.

Urania va ureaza: "DRUM DREPT SI LUMINA!"

Horoscop Urania PASUL FORTUNEI